a 97-es az egy remek idõmérõ volt, íme az akkori elsõ 4 a qualy-n
Pos No Driver Constructor Time Gap
1 3 Canada Jacques Villeneuve Williams-Renault 1:21.072
2 5 Germany Michael Schumacher Ferrari 1:21.072 +0.000
3 4 Germany Heinz-Harald Frentzen Williams-Renault 1:21.072 +0.000
4 1 United Kingdom Damon Hill Arrows-Yamaha 1:21.130 +0.058
Gabesz írta:
így van.
ez a szabály, mindig ez volt.
azonos idõ esetén aki elõbb futotta azé az elsõbbség
Ezt a szabályt már idén is alkalmazták, bár nem pole-ér csak Q2-be jutásért ha jól emlékszem
A Suzukában észrevettem egy érdekességet most hogy fent voltam.Szóval a box bejáratnál a vonal nem van, úgyhogy találomra kell majd lelassítani a box sebességre
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Hát a kijáratnál igen de a bejáratot ma is elnéztem párszor
Mielõtt valaki megkérdezné akkor elárulom hogy a Japán Nagydíjon kemény 50 kört tettek meg annak idején(esõben!!!!) tehát mi elvileg 25+1 kört megyünk.
Az elsõ szektorban én 4-ikben megyek át, másnak is kedvezõbb ha nem vált lentebb vagy csak nekem jobb így?Azért kérdezem hogy nehogy véletlenül a rajt után én komótosan haladok, míg hátulról telibevernek
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
DAny9455 írta:
Hát a kijáratnál igen de a bejáratot ma is elnéztem párszor
Mielõtt valaki megkérdezné akkor elárulom hogy a Japán Nagydíjon kemény 50 kört tettek meg annak idején(esõben!!!!) tehát mi elvileg 25+1 kört megyünk.
Az elsõ szektorban én 4-ikben megyek át, másnak is kedvezõbb ha nem vált lentebb vagy csak nekem jobb így?Azért kérdezem hogy nehogy véletlenül a rajt után én komótosan haladok, míg hátulról telibevernek
Én is akörül megyek,bár a vége fele leváltok 3-ba.
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Üdv újra Parasonik. Ugyan eltelt idõközben több mint egy év, de azért emlékeztetni szeretnélek erre: http://hopto.hu/custom_league.php?whichseason=61
A hír végén a lényeg !
Az a bizonyos ominózus "retardált állatok...." csak jelzem, nincs elfelejtve...a kiszabott büntetésektõl pillanatnyilag eltekintünk (a bajnokság elévülése okán), azonban a liga etika megsértésére vonatkozó rész továbbra is áll, miszerint a kövi esetben game over. Erre nyomatékosan felhívva figyelmedet kíván sok sikert és jó versenyeket a továbbiakban: az Admin Team
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.09.10 20:55
Hozzászólások: 274 Lakóhely: Budapest X. ker Regisztrált: 2010.05.23
x21 x15 x36
Elküldve: 2012.09.12 20:15
Az utolsó versenyre marad a döntés a 2. hely kérdésérõl. Nem így terveztem de hát így sikerült, nem tudtam begurulni a boxbva benya nélkül Jókat csatáztunk Schumi, maxaxa
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]