Szerintem Massa versenyét a csapat is kicsit elbaltázta,mert elõbb is kihozhatta volna kerékcserére.Én inkább Hamiltont tiltanám el a F1-tõl,mert már kezd közveszélyessé válni a fazon,eddig nem volt olyan futam,hogy ne büntették volna meg.......hajrá Lewis.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Szerkesztette: Chronik - 2011.07.10 18:32
Chronik
egyetértek bár a tempója sem volt olyan mint alonsoé reálisan 2 lett volna...
érdekes h massa most nem volt gyors mint ahogy arra számítani lehetett..
de buttont szépen megelõzte meg hamiltont is remélem büntetés lesz..
Eddig a csatákat hiányoltátok, hát most ott volt az utolsó körben is csata, kicsit összeértek, na bumm. Én csak a Kut Bullt furcsállom hogy " Webbo tartsd a távolságot"
Haflac: Hozok még máglyarakást.
Karano: Lehet hogy én ezt más néven ismerem, vagy nincs másik neve?
Madhat: Tábortûz....
A kicsit "összeérés" ( elsõ légterelõszárnyból letört egy darab ) azért nem igazán volt szabályos.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Szerkesztette: Chronik - 2011.07.10 18:40
karano írta:
Eddig a csatákat hiányoltátok, hát most ott volt az utolsó körben is csata, kicsit összeértek, na bumm. Én csak a Kut Bullt furcsállom hogy " Webbo tartsd a távolságot"
Az a kis osszeeres pont eleg volt ahoz, h visszaelozze, igy Massa poziciot vesztett
kicsit hozzáért.Látott ott egy bogarat és féltette Massa egészségét ezért agyon nyomta.Nincs ebben semmi különös hozzáért és kész anno a 70-es 80-as években ez volt a divat. Laudának ez akkor sem tetszett kíváncsi vagyok erre mit válaszol.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Hamilton: "Platinakártyám van a bírókhoz, vagy ilyesmi, szóval számítok rá, hogy ott leszek. Sõt, innen egyenesen oda megyek, ott fogok ülni és várni - inkább, mint hogy oda-vissza kelljen rohangálnom."
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
http://www.a5.hu/cikkek/2/48454.shtml
így már értem mért esett vissza massa teljesítménye de azt még mindig nem értem h mért nem hívják ki hamarabb inkább alonso elõtt (korábbi versenyek igazolták h sokat lehet vele nyerni)...
nah, akkor kezdõdik újra az egész Ismét felmerült Kimi neve a RedBullnál Szerintem amíg nem megy nyugdíjba, minden évben meg lesz említve valamelyik csapatnál
Hivatalos: Magdi anyus váltja Webber-t a Red Bull Racing-nél.
A mindenki által kedvelt idõs hölgy biztosítja rajongóit, hogy a korábban elszenvedett lépcsõs sérülése nem fogja hátráltatni az évad közben és keményen edz a jövõ évi debütálására. Meg nem erõsített információk szerint ebben közrejátszott, hogy a Magdi anyust támogató Berényi Kft. hosszú távú szponzori szerzõdést kötött a Red Bull-al, ám a bejelentés csak a jövõ héten várható Németországban.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Szerkesztette: Bandi - 2011.07.12 15:47
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]