Elküldve: 2011.12.23 17:03
Sompir:
"Hamarosan érkezik a Singleplayer-hez egy javítás, mivel az AI esetében hamarabb kopik el a gumi, mint a tervezett boxkiállás, és a 10 körtõl csak csúszkálnak!
Ferrari, Sauber, Williams javítás is lesz, és ha belefér még, akkor egy két pálya aiw file módositást is beiktatjuk, hogy az AI-k a megfelelõ íveken haladjanak!
FIGYELEM!
A DEDICATED SZERVEREKRÕL KI KELL TÖRÖLNI A PLUGIN KÖNYVTÁRBAN LÉVÕ F1RFT.DLL-T, ÉS A FÕGYÖKÉRBEN TALÁLHATÓ D3D9.DLL FÁJLOKAT.
EZEK OKOZZÁK A DEDICATED-RE CSATLAKOZÓ KLIENSEK KIDOBÁSÁT. SZERVEREN TEHÁT NEM SZABAD FUTNIA A KERS-DRS PLUGINNAK, ÉS AZ RFDYHUDNAK."
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
ez nemigaz ugy csináltam ahogy Ciba leirta. CSak az exe nemmegy mert az vásárolt rfactorokhoz jó...
NEmértem minek kell bonyolitani a Demo-t szépen beállitottam ez meg nem megy úgy ahogy le van irva...
Kinyilik a sázrny, de a plugin csak a H gombra mutatja..
szoval a DRS-hez rendelt gomra kinyilik, csak belülrol nemtudom hogy nyitva van.. kicsit illúzióromboló
Adam maszoszon fönt van egy csomagolt crack fájl. Ne azzal írd felül aminek a könyvtárában benne van a 4gb-os szöveg hanem a másikkal menni fog az. H gomb maradjon a pluginban a DRS, arra figyelj hogy az rfactoron belül a fényszóró legyen H!! a DRS-hez meg akármelyik kormánygombot hozzárendeled és mûködnie KELL! (Win7 64bit)
Csináltam egy versenyoldalt az RFT modtesztnek a Golden liga oldalán.Itt nyomon követhetitek a tesztidõket és pénteken csinálunk egy Funrace-t is. A Quali a versennyel egyben lesz, 19:30-kor kezdünk és csak 1 quali lesz.
A vasárnapi 2012.01.01-én esedékes Golden idõmérõ elmarad, helyette 4-én szerdán majd egymás után lefutjuk a qualit és a versenyt.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Szerkesztette: CiBa - 2011.12.26 15:57
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]