Norbiéktõl bocs ha valahol nagyon ráhúztam valakire,remélem ez nem történt meg.Amúgy iszonyat élveztem a csatát,kösz Norbi hogy megcsinálhattam rajtad a Kobayashi féle elõzést Szinte szín ugyan az volt
Sajna SMark elengedése után megjött maxaxa és én úgy éreztem hogy megtolt miáltal elindult a kocsi hátulja...fal...
Szerkesztés.: Van az rfactorban egy pont ahol már ütköznek az autók mielött ténylegesen ott lennének...fogjuk rá hogy magától indult el,mert ez azon a ponton van.Maxaxa,nem te voltál akkor a hibás,csak belsõ kamerából tûnt úgy.
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Szerkesztette: schumi001 - 2012.09.12 20:20
schumi001 írta:
Norbiéktõl bocs ha valahol nagyon ráhúztam valakire,remélem ez nem történt meg.Amúgy iszonyat élveztem a csatát,kösz Norbi hogy megcsinálhattam rajtad a Kobayashi féle elõzést Szinte szín ugyan az volt
Sajna SMark elengedése után megjött maxaxa és én úgy éreztem hogy megtolt miáltal elindult a kocsi hátulja...fal...
Szerkesztés.: Van az rfactorban egy pont ahol már ütköznek az autók mielött ténylegesen ott lennének...fogjuk rá hogy magától indult el,mert ez azon a ponton van.Maxaxa,nem te voltál akkor a hibás,csak belsõ kamerából tûnt úgy.
Sajnalom hogy kiesttel, peddig kicsit csatazhattunk volna. Azon a szakaszon meg nekem eltunnek teljesen az autok, majd vissza kerulnek. De akkor csak annyi tunt fel hogy kialtal a boxba. Csodalkoztam is hogy miert mesz ki es aztan fejezed be.
Norbi-G írta:
Az utolsó versenyre marad a döntés a 2. hely kérdésérõl. Nem így terveztem de hát így sikerült, nem tudtam begurulni a boxbva benya nélkül Jókat csatáztunk Schumi, maxaxa
Ja jo volt a csatazgatas. Kar hogy ilyet mar nem latni a mai f1-ben. Sajna a benya problemadat. En meg tul kevessel indultam aztan a kiallas utan 110litert tankoltam gondoltam az eleg lessz a futam vegeig. De csak vagy 15kort birtak a superlagyak majd eldurrant mind a negy gumim. Alig birtam begurulni a boxba mert kormanyozhatosag szinte nulla volt. De sikerult es vegul fojtattam
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.09.18 08:20
mumus70 írta:
Tökömbe mentek ilyen idõket már megint????? Komolyan kib@xom a cájgomat a harmadikról!!!!!!
Ha tudnád mit össze szenvedtem mire ilyen kört sikerült menni.
Szegény BUD hallgathatta ahogy sír a szám: nem ment a pálya, nem éreztem az autót, nem volt tapadás, és a váltóval szarakodtam baromi sokáig.
Órákba tellett (és közel 200 körbe) hogy ráérezzek a dologokra és és azon kezdjek gondolkodni, hogy Thomas hol gyorsabb, miért, és milyen leszorítóerõvel mehet.
Hidd el Mumus nem olyan egyszerû dolog ez mint ahogy tûnik, legalábbis "halandó" embereknek semmiképp. Kitartás kell, szenvedély, kis fanatizmus, és sok-sok türelem.
Ufoknál persze más a helyzet
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Elküldve: 2012.09.18 08:36
Csak azért, mert ez a kedvenc pályám, 10 futamot már biztos lefutottam itt, minden kavicsot és hangyát ismerek rajta, mindig mindennel jól mentem ..... eddig.... de most megint esélyem sincs.....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
mumus70 írta:
Csak azért, mert ez a kedvenc pályám, 10 futamot már biztos lefutottam itt, minden kavicsot és hangyát ismerek rajta, mindig mindennel jól mentem ..... eddig.... de most megint esélyem sincs.....
30 kör után nem is lesz. én a 100. kör után jöttem rá hogy az elsõ kanyarba hagyok kb fél mp.t (igaz Gabersz segitett) lehet magamtol 200. kellett volna. pedig a pályát én is ismerem söt szeretem is de ezzel a moddal ez a pálya az egyik legnehezebb a szezonban. egy kicsit rosszul használsz egy kerékvetõt és máris eldobtál 2 mp.
Gyere gyakorolni napközbe amikor vannak a szerveren egyedül nem olyan unalmas
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.09.18 10:40
Így van.
Szerintem is az az ideális teszt, ha vagyunk páran. Nemcsak hogy nem unalmas, hanem tudunk segíteni is egymásnak, apró trükkökben, vezetési technikában, setupban. Nem utolsó sorban jó ha van valaki aki jobb nálad, mert akkor van kihez viszonyítani ha már tanácstalan az ember. Én speciel mindig figyelem a többieket hogy ki hogyan megy, melyik kanyart, féktávot hogyan oldja meg. Mindenkinek más a stílusa, más pálya fekszik jobban, és mindenkitõl lehet tanulni !
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Hozzászólások: 274 Lakóhely: Budapest X. ker Regisztrált: 2010.05.23
x21 x15 x36
Elküldve: 2012.09.18 11:10
Nem tudom hol hagyok fél mp-et az elsõ szektorban, de lehet az elsõ kanyar a bûnös. Úgy eldob a kerékvetõ, hogy biztos ott lesz az a hátrány. Nem egy egyszerû pálya..
Elküldve: 2012.09.18 11:49
A nyitja: Puha berugózás, kemény kirugózás lassú be, gyors ki! És a pilinckákat ellentétesen kell düznizni egyet jobbra kettõt balra, a fok meg minuszos legyen jobb hátul!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
mumus70 írta:
A nyitja: Puha berugózás, kemény kirugózás lassú be, gyors ki! És a pilinckákat ellentétesen kell düznizni egyet jobbra kettõt balra, a fok meg minuszos legyen jobb hátul!
MI vaaaan??????....pilincka, meg düzni????.....és milyen fok? celzius, kelvin, netán alkohol???...baxx, kb újra át kell nézzem a setup guidokat, lehet lemaradtam valamirõl?????
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.09.18 15:15
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]