Nezzetek meg nagyon erdekes reszletesen elvan mondva hogyan halhatot meg Ayrton Senna...R.I.P ( ...3 resz
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Mégis mi alapján lehetne elvárni hogy ekkora üzemanyagárak mellet illetve az Európai Unió (és annak fél tagországainak) hanyatlása közben, egy F1-es autó körönként 2-3 liter fogyasszon!
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Mégis mi alapján lehetne elvárni hogy ekkora üzemanyagárak mellet illetve az Európai Unió (és annak fél tagországainak) hanyatlása közben, egy F1-es autó körönként 2-3 liter fogyasszon!
Csak magyar országon ien drága meg még 1-2 országban (apám és én szerintem is)Na de kérem xD Akk már menjenek bioetanollal vagy valami mással.Na mind1,meglátjuk mi lesz..
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Formula-1: esõs lesz a Német GP, jelezte az FIA a Nürburgringen
A Nemzetközi Automobil-szövetség 75 perccel a Formula-1-es Német Nagydíj rajtja elõtt hivatalos közleményben jelezte a csapatoknak, hogy megváltoztathatják autóik beállításait, mert elõreláthatóan esõs verseny lesz a Nürburgingen.
A reggeli órákban az esõ teljesen eláztatta a pályát, amely a betétfutamok alatt délre felszáradt. Késõbb újra szemerkélni kezdett az esõ, és az idõjárás-jelentések szerint a következõ másfél órában nagyobb zápor érkezik a pályához.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Szerkesztette: Bandi - 2011.07.24 13:34
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]