Sehogy nem tudok felmenni ,állandóan kidob eltérés miatt.
Így gondoltam hogy magatoknak nélkülem.
Rengeteget tesztelek azt fel sem tudok menni.
Ez nem az én hibám mert voltam szerveren,és nem írt hibát,a mód a hibás.
Kék zászló fogalmát abszolút nem ismered és ez nem egy esetben fordult elõ.Nem elég,hogy nem állsz félre,még nekem is jössz leszorítasz és amikor még keresztbe is állsz elõttem én neked megyek,még pofátlanul mész tovább elõttem 50cm-re és feltartasz.
Ha nem tudsz szabályosan fair play küzdeni,akkor ajánlom a homokozót !!!
Továbbá a nickembõl eredõ óvódás sértegetésekkel meg hagyj fel,mert nem vagyok vevõ rá!
Aha télleg. Lehet. De ez nem ok arra, hogy olyanokat írkálj nekem chaten...
Boldog karácsonyt!
Remélem megmaradtak a felnik a matchboxaidon...
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
Miért van az igazi boxutca mellett még egy álboxutca is az Orchard lake pályán?
Kétszer akartam bemenni az igazi boxutcába, és mind a kétszer az álba mentem be.
De az LCD kijelzõ persze még akkor is azt jelezte, hogy a boxutcában vagyok, amikor az álboxutca külsõ betonját súrolva nem sikerült bemennem még az álboxutcába se warmupon.
Szerkesztette: Takato - 2010.12.26 22:46
Hozzászólások: 274 Lakóhely: Budapest X. ker Regisztrált: 2010.05.23
x21 x15 x36
Elküldve: 2010.12.27 08:37
Szerintem azért van ilyen mert pl Nascarban a szerelõk az igazi boxutcában vannak, de amikor jönnek a kocsik, átugranak a falon és ott csinálják a kerékcserét De ez kicsit megtévesztõ volt, én is majdnem beugrottam
mert én már voltam olyan pályán hogy nem az eredeti boxba álltak hanem kint. ÉS azé gondoltam hogy itt is kint vannak a szerelõk. Tévedtem és ugye ideges lettem és átléptem a sebességet a boxba... és így lett az a 3kör/3 box
NEM IGAZ HOGY A LEKÖRÖZÖTTEK MIATT LEHET(!) hogy elment egy futamgyõzelem. Mert egyik nem engedett el és felmentem rá. De az én hibám is volt és vki meg betolatot elém ((
Most jó esélyed lett volna nyerni, de nem nyertél. Talán soha többé nem lesz esélyed nyerni. Talán lesz, de mindig közbe fog jönni valami. Talán ezen az 5 ponton fog múlni, hogy nem leszel bajnok a K2-ben.
Rako írta:
De az én hibám is volt
Mi volt a Te hibád? Az, hogy nem számoltál azzal, hogy valamelyik lekörözendõ pilóta ahelyett, hogy félrehúzódott volna, inkább neked ütközik? Ugyan egy újonc volt az, dehát neked nem az volt a dolgod, hogy a lekörözendõ pilótákat figyeld, némi idõt vesztve, hanem hogy hibátlan vezetéssel megnyerd a versenyt. Én a helyedben óvást nyújtanék be MarkeeMT ellen, mert õ volt az, aki 16:14-kor nekedütközött. Sõt, Takato ellen is benyújtanék egy óvást, mert õ hajtott ki eléd, 16:37-kor azt okozva, hogy nekimenj az autójának, majd a falnak. Emiatt talán sérült is a jármûved. Madhat az, aki a legelõzékenyebben áll félre. Ha valaki nem tudja, hogyan is kellene félreállni lekörözés esetén, nézze vissza a Replayfridge-bõl, hogy Madhat hogyan teszi, és így megtanulhatja a helyes elengedést.
A gyõzelem sorsa nem lehet játékszer. Hogy jönnek a lekörözendõ pilóták ahhoz, hogy ítélkezzenek mások felett? Nincs igazad; nem a Te hibád.
Mindig is így volt, nem igaz? A világ velejéig rothadt. És akik erkölcstelenek, azoknak büntetés kell! Valakinek... Valakinek meg kell végre tennie! Akkor is, ha cserébe az óvott pilótákkal való jó kapcsolatát áldozza fel ezért. Ez így nem mehet tovább! Meg kell tenned, egy e-maillel a BT felé! Így megváltoztathatod a K2 világát!
Elõször sorra óvod a leginkább nemfair teremtményeket, hogy megtisztítsd tõlük a K2 világát. Azért, hogy végül senki se tudjon bûnt elkövetni. És miután bannolásra kerültek azok, akik a bûneikért kitiltást érdemelnek; a nemfair embereket és azokat, akik belegázolnak mások pályafutásába, szép lassan eltünteted óvások útján. Ily módon a K2 világa helyes útra fog térni, ebben biztos vagyok. És megalkotsz egy olyan K2 világot, amelyben csak azok a jó és tisztaszívû emberek élnek, akiket Te létezni engedsz. Alighanem Te vagy a legderekabb és legtehetségesebb versenyzõ az egész K2 ligában. És Te... Te lehetsz az új K2 kupa istene.
Szerkesztette: Takato - 2010.12.29 00:59
Én nem óvok. Azzal nekem nem lesz jobb. És most 2 ember versenyét nem rontom el. Most azzal nekem mért lesz jobb??? Amúgy amit chaten írtál az igaz Majdnem világbajnok lett Massa. Majdenem megnyerte a Hungaroringi futamot. Én meg nem biztos hogy meg tudtam volnaelõzni Isa-t jó verseny volt. És nem fogok óvni
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]