Balint Hammer írta:
nekem a szeróra nem lép be ez a gá.y! connector->csatlakozás->azt irja csatlakozik, de b.szik belépni az rFb-be is! ugyanez norbinak is!
Azért mert kivettem a jelszót, hogy bárki fel tudjon jönni, (hátha fogunk valami jó pilótát) de mindegy mert a matchmaker-en így sem jelenik meg, úgyhogy most visszatettem a jelszót.
Connector nélkül is fel lehet jönni. A jelszó "fred".
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Szavazást kitettem, ismét csak a goldenesek szavazatai lesznek figyelembe véve.
Az egy hete beharangozott F1RFT 2011 funrace-en egyébként 7-en voltunk, ebbõl 6 goldenes.
Az 1 hét alatt összesen nem voltak 10-en az rft szerveren, körülbelül ekkora volt az érdeklõdés.
Lehetõleg aki ki se próbálta az RFT-t az tegye ezt meg mielõtt szavaz.
Egy biztos, a szerdai futamot még az ISR-el futjuk, úgy, hogy 19:30-kor lesz 1 10 perces quali, aztán 20 perc warmup és futam.
Addig körülnézek, hátha az ISR már kész van a 2011-es autókkal. Addig is, akit zavarnak a festések visszateheti az eredetit, nem lesz mismatch-ja.
Robikasztar kigyûjtötte ezt nekünk egy rar-ba, THX Robi. http://dl.dropbox.com/u/5982756/ISR%20Origos%20fest%C3%A9sek.rar
Én is azt gondoltam, hogy majd mennyi új tagot hoz, de, hogy 1 hét alatt 6-an próbálták ki a szerveren az már jelezte, hogy nem így van.
Remélem Ákos azért ettõl függetlenül még járni fogsz versenyre.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]