"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Massa jol szokta elkapni a rajtokat. Most 4. helyrol siman feljohet akar a 2. helyre is. Csak remelem, hogy Alonso nem fogja rejtelyes modon megelozni a rajtnal.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Szerkesztette: robikasztar - 2011.07.30 15:06
Rajtnál nemhiszem Robi.
Massa idén is volt már, hogy rajt után Alonso elõtt volt, pedig mögûle indult.
Most szerintem is sanszos, hogy eljön elõrébb, Button mostanába nem tud rajtolni
Vettel is gyors volt. Utolso koreben az utolso szektorban benne hagyott 3 tizedet. Ha befejezi 1:19:5-os vagy jobb ido is lehetett volna. Ugy velem, hogy holnap jo futamnak leszunk a tanui.
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Orvos: "Eszméletlen a beteg,de LÉGZIK!"
Walter(minátor) Csaba: "Heidfeld nem rakta vissza a kormányt a helyére!"
Czollner: "Megcsúszott a segge! Õ feneke!"
Czollner: "Szeretik a versenyzõk,hogy Budapest közel van a városhoz."
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]