Hozzászólások: 419 Lakóhely: Budapest / Aszód Regisztrált: 2009.09.07
Elküldve: 2010.09.03 20:18
Elõször mikor beléptem ide, azt hittem, hogy félre klikkeltem és a Silver topikjában vagyok. Visszaléptem, és láttam, hogy nem így van. Ez sajnos a golden oldala. Azért sajnos, mert egy golden szintû ligában nem hiszem, hogy arról kellene vitatkozni, hogy egy real cockpit nézet vagy egy dedós tv cam nézet legyen e a használatos. Más ligákban is kötelezõ a cockpit nézet, méghozzá nem véletlenül. Sokan (pl én is) jobb kört tudnak futni tv cockpit nézetben, mint sima cockpit nézetben. Ez komoly tizedeket, bizonyos pályákon akár 1mp-t is jelenthet. Másrészrõl nem reális. Én ezért nem is használom, hiába vagyok úgy gyorsabb. Szerintem egy olyan szimulátoros, aki egy kicsit is ad magára cockpit nézetben, kormánnyal, és a lehetõségekhez képest a szimulációhoz minél közelebbi állapotban versenyez. Ez az állapot nem overált, bukósisakot, cipõt,stb feltételez, hanem a PROGRAM ADTA LEHETÕSÉGEK kihasználását, hogy minél élethûbb legyen.
A golden tavaly Hardcore volt, ami tükrözte azt, hogy nem voltak segítségek (gondolom én ) Én a szezon vége felé csatlakoztam a ligához, és nagyon élvezetes volt segítségek nélkül versenyezni. Fõleg úgy, hogy tudtam azt, hogy MINDENKI segítségek nélkül megy. Én személy szerint, ha már itt lehet véleményt nyilvánítani, annak sem örülök, hogy segítségek
lesznek. De ha ez az ára a nagy létszámnak, akkor legyen. Bár én ebben is kételkedek. Itt a Hopton több liga is van, ami a kezdeti fellángolás után nagyon kicsi érdeklõdést mutat. Most pl lásd az F12004-et. Az elején még A és B liga volt. Most már jó, ha egy fél mezõny összejön. Szóval szerintem nem a segítségeken múlik. Erre más megoldás lehetséges.
Az is érdekes, hogy Nayrobi személyében egy olyan tagot 'támadtok, aki a valósághûséget támogatja egy olyan ligában, ami a Hopto keretein belül a legközelebb áll a valósághoz. Ez elég inkorrekt. Ez olyan, mintha a Spectrumon akarnátok Megasztárt nézni (). Nem oda való. Most legszívesebben azt írnám, hogy aki nem akarja a realitást, az installáljon magának Need For Speed-et és nyomuljon azzal. De mivel egy közösség vagyunk és az a cél, hogy mindenki jól érezze magát, inkább találjuk meg a jó elosztást, hogy ki menjen a silverbe és ki jöjjön a goldenbe.
Én részemrõl ha kérdésessé válik, a cockpit nézetet és a segítségek elhagyása mellett voksolok. Mondjuk ez utóbbi még nem téma.
Köszi Nordred.Az F1 2004 ligához annyit fûznék hozzá,hogy liszenszteleneknek meg lett tiltva,nagyon nehéz mod sokan emiatt is kiléptek és talán a legfõbb ok,hogy Plett beindított mellé egy baromi jó ligát.
És még ott a nyár is.Ehhez képest még mindig ment a fél mezõny és így belegondolva ez nemis olyan rossz.
Tényleg te miért nem jöttél?
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
realításhoz még annyit hogy ha már valosághoz hasonlítunk ott a piloták tudják mozgatni fejüket és ezáltal jóval nagyobb teret látnak. Ami képeket viszont mutattatok azt elfogadom, ugy tenyleg elég a látókör. Viszont azt nem hiszem hogy aki már régóta használja a cockpitet lassab lenne a többieknél. Miért lenne lassabb? És megint jöttök Nayrobi támadásával... ki támadja? Mi a cockpit nézet kötelezõvé tételét támadjuk nem õt.
Szerkesztette: Tusy - 2010.09.03 20:58
Hozzászólások: 419 Lakóhely: Budapest / Aszód Regisztrált: 2009.09.07
Elküldve: 2010.09.03 20:56
CiBa írta:
Köszi Nordred.Az F1 2004 ligához annyit fûznék hozzá,hogy liszenszteleneknek meg lett tiltva,nagyon nehéz mod sokan emiatt is kiléptek és talán a legfõbb ok,hogy Plett beindított mellé egy baromi jó ligát.
És még ott a nyár is.Ehhez képest még mindig ment a fél mezõny és így belegondolva ez nemis olyan rossz.
Tényleg te miért nem jöttél?
Hát mostanában sajnos zéró szabadidõm van. De gondolom e tesztkörökön láttad, hogy mikor-mennyit teszteltem . Remélem most hétvégén tudok indulni. Mondjuk még nem sikerült egy kört se mennem.
A F1 2004-et csak példának hoztam fel, és nem minõsíteni akartam. Mondhattam volna akár a FIA GT-s HTCC ligát is. Ott is sok résztvevõ volt az elején, aztán megcsappant a létszám. Egyik esetben sem a modon múlott. Szóval csak egy hasonlat volt.
Úgy értettem, hogy ha valami újítás van, arról is más ligáknál cikkek tömbkelege jelent meg, Goldennél meg volt egy, amikor elindultunk, amikor modot váltottunk, meg amikor vége lett
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]