Zol írta:
"megvettem" a 2011-et. Felraktam. Elindítottam. 10perc múlva bezártam.
Ebbõl konkrétan vezetéssel töltött idõ: 10mp.
Megõszülök mire betölt vmit komolyan 10-eshez képest semmit nem változott ebben
ööööö nekem a 10-hez képest 2x gyorsabban tölti be és nem csak én vagyok ezen a véleményen...és sokkal jobb
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Foleg a fizikaja meg a jatekelmeny jobb (meg a muliplayer resz)
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Zol írta:
"megvettem" a 2011-et. Felraktam. Elindítottam. 10perc múlva bezártam.
Ebbõl konkrétan vezetéssel töltött idõ: 10mp.
Megõszülök mire betölt vmit komolyan 10-eshez képest semmit nem változott ebben
ööööö nekem a 10-hez képest 2x gyorsabban tölti be és nem csak én vagyok ezen a véleményen...és sokkal jobb
lemértem: 2 perc mire berak a boxba.
10-est nem mértem, az is örökkévalóságnak tünt
de lehet h velem van a baj, illetve a gépemmel, amivel Maffia 2 pl hasít full grafon
többi részét nem próbáltam, 2 perc bõven meggyõzött, hogy türelmetlen vagyok
Ez tavalyi topic, de akkor már én is leirom a véleményemet.
A grafika guyan az szerintem, csak hoztak pár új bejátszást. Azt nagyon elronották, hogy minden sz*rér büntet... pl teszten kilöktem valakit, aztán kaptam 10 helyes rajtbüntit.... PLusz versenyen valamelyik lekörözendõ hülyéskedett, elöttem esõben, kicsit meglöktem, kipördült, áthalytásos... És ezek után idegességemben, vágtam a kaynarokat, és láss csodát még figyelmeztetés se volt..
Szerintem sokat javítottak a 2010hez képest. A büntetéseknél én éppen fordítva tapasztalom, most sokkal kevesebbet büntet és többet figyelmeztet. A grafikán nem volt szükség javítani, ezért ott nem sokat tettek hozzá. Nem is lenne igazán mit. Elég jól néz ki. Nekem a fizikával sincs bajom. A nehézségi szintet szerintem most kicsit nehezebb talán belõni mint az elõzõ verzióban. Nekem a töltögetéssel sincs bajom. Néhány mp alatt bejön minden. Pontosan arra jó, amire kitalálták, egy Forma 1es játék, szép grafikával.
Csak a szimulátor élmény hiányos egy kicsit.Nekem jobban bejön mint a 2010.Red Bull szárnya jobban hajlik mint bárkinek És remeg a karosszéria is ha eléggé megsérül.A büntetésekböl nekem is sokat osztogat.Pl: kilöktek a hungaroringen a sikánban át kellett vágnom mert különben szembe a forgalommal ok miatt kizár.És kaptam egy áthajtásost.Majd a 2012 tökéletes lesz.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Az igaz, hogy elötte többször figyelmeztet, de akkor ugy irom, hogy hülyeségekér megbüntet.... szabadedzésen ne adjon már 10 rajthelyes büntit, azért mert megpöckölök valakit, és kifordul.. (mér volt ott? )
MElbörnbe letoltam a gyors sikánt, még figyelmeztetés se volt!!!
Amugy szépen megodották qualin meg edzésen hogy elengednek a versenyzõk, de versenyen....
Meg hard-on kezdtem el a szezont, és nem ment elég jól, aztán sepangot megnyertem Mediumon. A többi futamot hardon toltam, mert az meg tul könnyü volt. De szerintem abbol áll a hard, hogy kifogy a benzined. Monacoba 2. helyrõl lettem 4. mert kifogyott. Plusz volt még egy eset...
Nekem az elengedös rész nagyon kijött.A Curva Grandeben egymás mellett ment egy Meki és egy Williams és el sem fértem.Nekimentem a mekinek és erre megbüntetett 10 helyessel.Uátna még ki is zárt mert sokáig álltam a kavicsbanMonacoban meg a rajtnál mindig kiüt valakiPedig rendes voltam velük, csak két Renaultot tettem a falba
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]