Csongor 0 15 770-as 3 szektora nem semmi....tekintve hogy 348-as végsebbel 4 tizeddel rosszabbam van. na meg ilyen 3. szektorral a legjobb elsõ is oda dukálna elvileg...
Plett írta:
még jó hogy nem tudunk bele írni, mivel az rFactor által készített logok kerülnek fel a honlapra, úgyhogy nézd csak meg szépen azt a replayt
Miert nezze vissza? o.0
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Lehet csak nálam van ez a probléma,de sûrûn laggolok a szerveren.Le állítok minden nem szükséges folyamatot és mégis.Elõször a HUD-ra gyanakodtam,amit töröltem is,de sajnos nem javított semmit .Lehet a tûzfal az oka???.......... eddig nem volt ilyen gondom,egyetlen szerveren sem!!
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
A 19:00 kezdésnek én is jobban örülnék.............szombat után legyen idõ kijózanodni!!!!
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Szerkesztette: Chronik - 2011.09.21 13:58
sztem a kijózanodás nem azon az 1 órán múlik, én jobban örülnék, ha igy maradna! az nevezzen aki a kiirt idõpontban tud jönni sztem, ne már mindenkihez igazodjunk!
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni."
"Aki bedobja- jó játékos
aki mellédobja- még nem jó játékos
aki rá sem dobja- az nem játékos"
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.09.22 23:28
sziasztok! lefoglalnám a Knight Internationel Racing - David gracia versenygépjármûvet ha még nem foglalt
remélem tudok majd indulni minél több futamon!!
Ha a motorhang furcsalenne csak annyit hogy:
Motorhang by:RFT 2011 Renault (Edited by me and Csongor )
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2011.09.24 07:56
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]