Elküldve: 2013.01.27 22:09
Bazz, még az indexet is kirakod amikor elengeded a többi versenyzõt harc nélkül...... És gyorsabb is lennél ha nem rángatnád a kormányt mint egy DJ a szkreccstárcsát, valamint nem a gombjaidat igazgatnád 130-nál, és két kézzel fognád azt a k..va kormányt! A vidit meg egy gombnyomás beilleszteni, nem jár sör, mert még a húgom kisfiának a óvodai konyhásnénije is be tudná rakni elsõre! Mással nincs bajom.
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.01.28 03:42
mumus70 írta:
Bazz, még az indexet is kirakod amikor elengeded a többi versenyzõt harc nélkül...... És gyorsabb is lennél ha nem rángatnád a kormányt mint egy DJ a szkreccstárcsát, valamint nem a gombjaidat igazgatnád 130-nál, és két kézzel fognád azt a k..va kormányt! A vidit meg egy gombnyomás beilleszteni, nem jár sör, mert még a húgom kisfiának a óvodai konyhásnénije is be tudná rakni elsõre! Mással nincs bajom.
ja, meg úgy tekeri a kormányt mint nagyfater az IFÁban
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
mumus70 írta:
ja, meg úgy tekeri a kormányt mint nagyfater az IFÁban
Na majd ligatalálkozón megnézem Ti hogy tekeritek majd
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]