Betty!
A technikai problémák utolsó oldalát olvasd el,én ott kérdeztem ugyanezt,Ákos leirta hogy hogyan állitsam be a játékban hogy jó legyen.
Én úgy állitottam,és jó is!
Thomas50 ha megengeded közzé tenném az én rfdynhud beállításomat, kimondottan erre a modra, belsõ nézetre.
Ha jól csináltam itt egy letöltõ link van: http://data.hu/get/4617692/overlay_RACE.ini
Semmi akadálya, sõt! Ha valakinek az enyém nem jön be(esetleg túl sokat takar ), hátha a Tiéd meg igen...
A link jó, annyit tennék hozzá, hogy ez az ini, a nevébõl is kikövetkeztethetõen, a versenyen megjelenítendõ elrendezést tartalmazza.
Köszönjük!
x2 x5 x7
Elküldve: 2012.01.13 14:44
sztamas65 írta:
Thomas50 ha megengeded közzé tenném az én rfdynhud beállításomat, kimondottan erre a modra, belsõ nézetre.
Ha jól csináltam itt egy letöltõ link van: http://data.hu/get/4617692/overlay_RACE.ini
Nem semmi ahogy szétdaraboltad az órát... szép munka tetszik
Oppsz, vigyázat, az sztamas féle ini ehhez a hud verzióhoz való:
rfDynHUD_Version = "1.3.0-Beta (build 102)"
Nem kompatibilis az általam linkelttel, az enyém régebbi:
rfDynHUD_Version = "1.0.1 (build 69)"
Figyeljetek oda a verzsönre, mert különben hibaüzivel leáll a factor !...
x2 x5 x7
Elküldve: 2012.01.13 21:02
Ez nagyon király volt Mintha a Formula 1-es alteregód rajtolt volna
Ha megkérlek elmondod a rajt technikád, mert nekem, meg szerintem másnak is elég sz...ul megy. Oszt még balasetveszélyes is...
Grat mindenkinek jó szezon kezdés volt szerintem...
Bocs a szeró malõrért, igyekeztem minél hamarabb megolda(t)ni, kár hogy volt aki nem tudta megvárni míg helyre áll a technika.
Jó felkészülést, szükség is lesz rá, mert Bathurst már nem ilyen egyszerû track...
Hajrá!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]