oké hogy látványosabb meg izgibb az indycar, de az vicces ami volt az elsõ futamon.
ugy mennek mint az õrültek, törnek, szakadnak az elemek, kilökik egymást, meg minden szarért bejön a PC aztán amint lehiggadtak, beállt minden, és tök unalmas lett ez is.
oké, a pálya sajátossága, de akkor is
Szerkesztette: Adam - 2015.03.30 13:59
Eddig se voltam oda érte mert valahogy mindig unalmas versenyt fogtam ki a TV-ben XD
De a legszembetûnõbb a nézõk létszáma 1-1 versenyen na az röhej szinte teljesen üres lelátók. Most vagy az amcsik már unják a szériát vagy TV-bõl sokkal jobb a mûsor.
Elküldve: 2015.03.30 23:59
zsolt25 írta:
Eddig se voltam oda érte mert valahogy mindig unalmas versenyt fogtam ki a TV-ben XD
De a legszembetûnõbb a nézõk létszáma 1-1 versenyen na az röhej szinte teljesen üres lelátók. Most vagy az amcsik már unják a szériát vagy TV-bõl sokkal jobb a mûsor.
Te biztos jó szériát néztél? Komplett családi programok ezek, kimennek a lakóbusszal pénteken, és vasárnapig hótra isszák magukat. Az egyik legnézettebb mûsor a tévében is a szuperbowls vagy mijjatököm után....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Gabesz írta:
akárhogy is, a Forma 1-nél nincs nagyobb bajban semmilyen sorozat, ilyen mélypont sosem volt még...
Majd ha Lewis helyett más lesz a vb egybõl minden überfasza lesz tudom
Ahhoz képest hogy hogy Indy-ben szériaautók vannak semennyivel nincs több izgalom mint az F1-ben, már csak azért is mert Indy futamon elérték hogy fél óra után bealudjak, Sepangot meg 2x néztem újra, Dunásan, meg Sky-osan is
"Ha második vagy, te vagy az elsõ aki vesztett."
Szerkesztette: DomonkosSandor - 2015.03.31 17:07
x33 x40 x38
Elküldve: 2015.03.31 20:49
DomonkosSandor írta:
Ahhoz képest hogy hogy Indy-ben szériaautók vannak semennyivel nincs több izgalom mint az F1-ben, már csak azért is mert Indy futamon elérték hogy fél óra után bealudjak, Sepangot meg 2x néztem újra, Dunásan, meg Sky-osan is
Ezt egyetlen Indy futamból szûrted le gondolom
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]