Valamint még az a kérdésem hogy ha egy másik autó egyik csapatára nincs jelentkezõ, akkor indulhatok-e azzal az autóval, mert az szimpibb nekem, netán kérhetem-e az áthelyezésemet abba a csapatba?
Elküldve: 2015.09.13 13:23
Sziasztok szeretnek jelentkezni Bajnoksagra ma már voltam fent És edig jol haladok a versenyel ma már tudok is kezdeni ha kell ha valamit rosszul csinaltam irjatok emailt:vargadominik71@gmai.com
Varga Domi írta:
Sziasztok szeretnek jelentkezni Bajnoksagra ma már voltam fent És edig jol haladok a versenyel ma már tudok is kezdeni ha kell ha valamit rosszul csinaltam irjatok emailt:vargadominik71@gmai.com
Nemtudom Imi hogy tényleg mennyire vagy benne ebben a témában, ha nem akk én kérek bocsánatot de megint jöttél hogy kilöktelek.
Namármost, belsõ íven bementem melléd, simán meg is elõztelek, fél autóval már elõtted is voltam, a kanyart is abszolváltam megcsúszás nélkül, ki se szorítottalak, szûk íven elfordultam, amikor hátulról/oldalról egyszerûen belém jössz...
Ezzel nem is lenne gond, benne van hogy te is hibázol de egyrészt már elõtted is voltam tehát láttad hogy ott vagyok, ha csak egyvonalban vagyunk akkor sem húzhatod rám az autót és jöhetsz nekem mert már enyém volt az ív, erre még elõtted is voltam mégis belém jössz, ezek után meg azt állítod hogy én löktelek ki?! Komolyan írjál már le valami tárgyi érvet hogy mire alapozod ezeket a kijelentéseidet, azontúl, hogy "az a csúnya Sanyi kilökött"
"Ha második vagy, te vagy az elsõ aki vesztett."
Szerkesztette: DomonkosSandor - 2015.09.13 20:24
DomonkosSandor írta:
Nemtudom Imi hogy tényleg mennyire vagy benne ebben a témában, ha nem akk én kérek bocsánatot de megint jöttél hogy kilöktelek.
Namármost, belsõ íven bementem melléd, simán meg is elõztelek, fél autóval már elõtted is voltam, a kanyart is abszolváltam megcsúszás nélkül, amikor hátulról/oldalról egyszerûen belém jössz...
Ezzel nem is lenne gond, benne van hogy te is hibázol de egyrészt már elõtted is voltam tehát láttad hogy ott vagyok, ha csak egyvonalban vagyunk akkor sem húzhatod rám az autót és jöhetsz nekem mert már enyém volt az ív, erre még elõtted is voltam mégis belém jössz, ezek után meg azt állítod hogy én löktelek ki?! Komolyan írjál már le valami tárgyi érvet hogy mire alapozod ezeket a kijelentéseidet, azontúl, hogy "az a csúnya Sanyi kilökött"
Ember hol élsz te beesel belsõ íven ha nincs ott imi egyenesen mentél volna tovább most néztem vissza.
Domonkos Sándor, inkább a box kiállásra írj magyarázatot pls, de izibe, mert ha a kiírásnak megfelelõen szabályosan tankolsz és gumit cserész, akkor bizony kizárt a 18 seces pit (lsd HDV). Hallgatlak!
20-on valamennyi volt nekem is, 4 szuperlágyat cseréltem 4 szuperlágyra, ahhoz nem is nyúltam, annyit csináltam futam közben hogy 11-rõl 12 körre emeltem a tankolás mértékét, nyugodtan vissza is nézhetitek.
DomonkosSandor írta:
Namármost, belsõ íven bementem melléd, simán meg is elõztelek, fél autóval már elõtted is voltam, a kanyart is abszolváltam megcsúszás nélkül, ki se szorítottalak, szûk íven elfordultam, amikor hátulról/oldalról egyszerûen belém jössz...
ÍROK beesel a féktávon mellém egyenesen én az ideális ívrõl kanyrodtam már és nekem csaptad az autod ha én nem lettem volna ott akkor te mész tovább a bukótérbe
20-on valamennyi volt nekem is, 4 szuperlágyat cseréltem 4 szuperlágyra, ahhoz nem is nyúltam, annyit csináltam futam közben hogy 11-rõl 12 körre emeltem a tankolás mértékét, nyugodtan vissza is nézhetitek.
Visszanéztük 18 sec a kerékcseréd ennyi a kerék csere ideje.
De ha 12 körre tankolsz akkor kb 26-30 L ami 9 sec ami hiányzik.
Mégha csak 1 L tankolnál akkor is 2 sec vagyis 20 mp
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]