Az tuti mérföldperóra, nem is kérdés.Az rfactort is át lehet rá állítani a km/h helyett.
Aszem kb. 1,6 a szorzó a két mértékegység között...
Szerkesztette: Thomas50 - 2010.07.20 11:17
Apam, mekkora az a McLaren. Nem emlekszem, hogy lehet latni a szamot a kocsin TV Cockpit nezetbol...
Hangra, ugyanaz a vinnyogo kocsik . Egyedul kigyorsitasnal tetszik, meg az a csuszas hang.
A videoban bemutatott kocsik kozul a Renault es a Mercedes tetszik.
Nem sokat tett hozza Sompir a 2009-es RFT fizikajahoz, ahogy elnezem...
Szerkesztette: robikasztar - 2010.07.29 00:27
Edit: Feljebb van a Codemasterstol egy video. Na ott a McLaren sokkal jobban hasonlit a valosagbelihez. Szerintem.
Szerkesztette: robikasztar - 2010.07.29 00:37
Menjen az FIA ide:..................................és ide:.....................
Nekem ne mondja,hogy ez szabályos,csak unják,hogy állandóan ferka és mclaren nyer és ezért szabályos.
"öreg Jedi az nem vén Jedi" -by pikador
"Obi Van haflac" -by pikador
ezen minden látszik egyértelmûen!
haflac ez nem csak a red bullra igaz az egész FIA egy sz.r!
Tolták már idén a Ferrarit (a piros autón ugyanilyen szárny van) és a McLarent is!
egyértelmûen látszik h számukra a Ferrari, McLaren és a Red Bull jelenti az F1-et
szánalmas már lassan több mint 2 éve az F1
Dennis, helyesbitenek, kb mar 50 eve ez van, hogy a nagycsapatokat elonyben reszesitik, hisz ok az alapjai a forma 1nek, nelkuluk nem lenne kiralykategoria. Az F1 egy biznisz, mindig az is volt es az is marad.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]