Szerzõ |
RE: Dühöngõ szoba |
CiBa
Adminisztrátor
Lakóhely: Csákvár
Regisztrált: 2009.01.26
x3 x7
|
Elküldve: 2010.02.22 19:47 |
|
|
Nana Bala,Plett.Ha nem voltatok ott a versenyen ne nagyon durrogjatok bele.Fogalmatok sincs róla kiket védtek.
Néznétek meg mit mûvelnek.
Azért egy online bajnokságba nem ugy kell jelentkezni,hogy azt se tudom mi az,hogy setup,vagy mi az,hogy szabály,de chaten le tudom anyázni a másikat.
Higgyétek el semelyikõnk sem úgy jelentkezett ide és nehogymár nekünk kelljen ezt bizonygatni.Álljon meg a menet!!!
Ilyet kérdez tõlem,hogy mi fog történni a rajtnál,mindenkinek a boxból kell rajtolni?
Utána meg beirom,hogy chatstop és nyugodtan írkál tovább.
Az egyiket anyázás miatt kellett banolnom a másikat baromkodás miatt,
kiváncsi vagyok mi lesz a következõ ok.
Talán a szabályok el nem fogadása?
Catfish,Pirates,Dani nektek meg azt üzenem hallgassatok az öreg Hoptosokra és akkor nem lesz gond.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész! |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2008.03.17
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2010.02.22 19:51 |
|
|
Engem nem érdekel hogy mi volt a versenyen, de azért a normális emberi hangot szerintem tartsuk meg. Jó, befogtam fõnök. |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2008.03.17
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2010.02.22 19:55 |
|
|
Jajj most nézem, bocs CiBa, igazad van!! Ez a dühöngõ szoba, nem szóltam semmit. |
|
Szerzõ |
balazsinho90
Tag
Regisztrált: 2009.06.19
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2010.02.22 20:40 |
|
|
CiBa írta:
Nana Bala,Plett.Ha nem voltatok ott a versenyen ne nagyon durrogjatok bele.Fogalmatok sincs róla kiket védtek.
Néznétek meg mit mûvelnek.
Azért egy online bajnokságba nem ugy kell jelentkezni,hogy azt se tudom mi az,hogy setup,vagy mi az,hogy szabály,de chaten le tudom anyázni a másikat.
Higgyétek el semelyikõnk sem úgy jelentkezett ide és nehogymár nekünk kelljen ezt bizonygatni.Álljon meg a menet!!!
Ilyet kérdez tõlem,hogy mi fog történni a rajtnál,mindenkinek a boxból kell rajtolni?
Utána meg beirom,hogy chatstop és nyugodtan írkál tovább.
Az egyiket anyázás miatt kellett banolnom a másikat baromkodás miatt,
kiváncsi vagyok mi lesz a következõ ok.
Talán a szabályok el nem fogadása?
Catfish,Pirates,Dani nektek meg azt üzenem hallgassatok az öreg Hoptosokra és akkor nem lesz gond.
De beledurrogok,mert attól még,hogy nem tudok pontosat az eseményekrõl,azt látom,hogy a hopto kiemelkedõ alakjai közül páran,lesüllyedtek egy olyan szintre a megnyilvánulásokban ahova nem kellene,még ilyen esetekben sem
Szerk.: Pirates az elõbb sem és most sem titeket védtelek
Szerkesztette: balazsinho90 - 2010.02.22 20:43 |
|
Szerzõ |
Pirates
Tag
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.11.06
|
Elküldve: 2010.02.22 21:33 |
|
|
xdxd
sztem ne csináljunk ebbõl olyan nagy ügyet :/
hibáztunk
megprobálunk tanulni belõle hogy máskor ne forduljon elõ közdöök vagyunk
balazsinho most téged védtelek xdxdxd |
|
Szerzõ |
Catfish
Tag
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2010.02.18
|
Elküldve: 2010.02.22 21:54 |
|
|
Igen igazad van Pirates!
Hibáztunk de attól nem kéne leszúrni minket!
Tanulunk a hibáinkból!
Ja és ha jön mögöttem 1 aki leköröz utána pedig 1 olyan akivel versenyben vagyok nem engedhetem el csak úgy, mert az is megelõz akivel versenyben vagyok!Szerintem ti is ezt tennétek! |
|
Szerzõ |
carlosrol
Tag
Lakóhely: Adács
Regisztrált: 2008.03.21
x259 x181 x95
|
Elküldve: 2010.02.22 22:20 |
|
|
Ezzel nem értek egyet Catfish! Aki a leglassabb a pályán egy 20 fõs mezõnybõl, az örüljön annak ha végigmegy a futamon, ne akarjon csatázni nála gyorsabb pilótákkal!
Az elsõ versenyed volt, õszintén, nem volt meg a versenytempód, bizonytalanul irányítottad az autót, kivel akarsz csatázni?...Ezzel veszélyeztetve gyorsabb pilóták épségét! Nem akar titeket bántani senki, Birdiee is csak felelõsöket keres a vereségéért , azért ütött meg csúnyább hangnemet. Fogjátok föl, hogy szabályok szerint játszunk, ez a legfontosabb, minden önzõ érdek csak ezután jöhet. |
|
Szerzõ |
Gomez
Tag
Regisztrált: 2009.10.19
x9 x9 x8
|
Elküldve: 2010.02.23 06:39 |
|
|
Újoncként jónéhányunk leginkább azzal foglalkozott, hogy ne okozzon galibát, szinte többet néztünk a tükörbe, mint elõre. A versenyen el sem indultunk, ha nem tudtunk normálisan körbemenni.
És persze nem pofáztunk vissza, ha a menõk ránk szóltak! |
|
Szerzõ |
lui1
Tag
Lakóhely: Szeged
Regisztrált: 2009.07.23
|
Elküldve: 2010.02.23 15:35 |
|
|
Mikor tavaly csatlakoztam a ligához azt hittem, hogy állítunk az elsõ meg a hátsó szárnyon azt had szóljon. Belga nagydíj volt a felvezetõ "verseny" és mindenkit megakartam, verni minimum öt kõr elõnnyel. Az elsõ kõrben kiderült, hogy ez nem fog menni. Mikor leköröztek, többet mentem a pálya mellet a füvön mint az aszfalton. Természetesen mindenki megelõzött. A következõ versenyen már egyel kevesebb versenyzõ körözött le.És ez így ment a zárófutam végéig. Mindenki elsõ szeretne lenni, de csak egy hely van oda kiadó. Mindenki láthatja, hogy egy hét leforgása alatt hol a helye a mezõnyben.Én sem akarok az elsõ ötbe bekerülni, mert még nem reális cél nekem. Próbálja ezt tudomásul venni minden olyan versenyzõ aki miatt három napja ez a téma és ehhez mérten versenyezni, nem elrontani a másik szórakozását. A másik. Az az alpári stílus amit egy -két emberke produkál az nem semmi. Az anyázástól kezdve volt itt minden talán szombati edzésen . Az ilyenre NINCS itt szükség.Ennyit szerettem volna. |
|
Szerzõ |
hyde81
Tag
Lakóhely: Tornalja, Szlovákia
Regisztrált: 2008.04.09
x7 x9 x7
|
Elküldve: 2010.02.28 20:55 |
|
|
Pooooooooooooooootttteerrrr!!!!!!!!!!!!! Ez mivolt?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??!? Kék zászló, kilökés....
Hirosima '45, Csernobil '86, Windows '95
Szerkesztette: hyde81 - 2010.02.28 20:56 |
|
Szerzõ |
haflac
Tag
Lakóhely: Nagykáta
Regisztrált: 2009.03.16
x13 x25 x15
|
Elküldve: 2010.02.28 21:00 |
|
|
Hihetetlen amit robertolewis mûvelt a 6-9.körben.Nekimegy Tekrocknak,1 kanyarral késõbb nekimegy Birdieenek,aki ráadásul a rázókön van fennakadva,fél körrel késõbb kétszer jön nekem,a kocsim meg is sérült,és úgy kacsázol a pályán,hogy az mesébe illõ,ez veszélyes manõver ,könnyû tönkretenni a másik versenyét ezzel.Ilyen a hozzáállással szerintem ne versenyezz,ha nem tudsz szabályosan,mások versenyét nem elrontva versenyezni.
|
|
Szerzõ |
CiBa
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009.01.26
x3 x7
|
Elküldve: 2010.02.28 21:09 |
|
|
Robertolewissal már annyi gond volt,hiába szólunk neki,én is rászoltam már és visszakérdez hogy mi volt a baj.Nemis érti mi a baj.Király mi Laci?
Mind1 most már Ban lesz és kész én már nem veszõdök ilyen figyelmetlen pilótákkal.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Szerkesztette: CiBa - 2010.02.28 21:14 |
|
Szerzõ |
haflac
Tag
Lakóhely: Nagykáta
Regisztrált: 2009.03.16
x13 x25 x15
|
Elküldve: 2010.02.28 21:18 |
|
|
Király!Veled mi történt,hogy ilyen gyorsan vége lett a versenyednek,mert nekem a szokásos,megint megállt a kép és csatt a fallal a következõ pillanatban. |
|
Szerzõ |
Gomez
Tag
Regisztrált: 2009.10.19
x9 x9 x8
|
Elküldve: 2010.02.28 21:20 |
|
|
Csatlakoznék!
Épp az elsõ helyen haladtam a pálya egyik leggyorsabb pontján, amikor Roberto barátotok ott pörgött az út közepén. esélyem se volt kikerülni.
Ezzel szerintem a bajnokságot is eldöntötte.
GRATULÁLOK, Robertolewis! |
|
Szerzõ |
potter
Tag
Regisztrált: 2009.01.27
|
Elküldve: 2010.02.28 21:27 |
|
|
Bocs hyde a kilökésért a kék zászlót pedig nem kaptam meg mert visszaelõztelek ezért nem engedtelek el |
|
Szerzõ |
Birdiee
Tag
Lakóhely: Tárnok
Regisztrált: 2008.04.27
x3 x9 x8
|
Elküldve: 2010.02.28 21:28 |
|
|
Elõzõ pályán a gyõzelmem ment el miatta,amikor befékezett az ideális íven és emiatt jó sokat álltam a boxban... Megóvtam de még semmi sem történt,gondolom dolgoznak a bírák..!Remélem...Ez az ember nem ide való......
"Egyszer mindenki a platón végzi..." |
|
Szerzõ |
hyde81
Tag
x7 x9 x7
|
Elküldve: 2010.02.28 21:40 |
|
|
Miaz, hogy nem kaptál kék zászlót?! Ha visszaelõzöl akkor is kék zászló alatt vagy, hisz csak a kört veszed vissza, de a kék zászló ugyanúgy érvényben van. 2x elõztelek meg..
Hirosima '45, Csernobil '86, Windows '95 |
|
Szerzõ |
hyde81
Tag
x7 x9 x7
|
Elküldve: 2010.02.28 21:44 |
|
|
Mind1, hagyjuk, nem vagyunk tökéletesek.
Hirosima '45, Csernobil '86, Windows '95 |
|
Szerzõ |
Kova
Tag
Lakóhely: Tápiógyörgye
Regisztrált: 2007.12.11
x1
|
Elküldve: 2010.02.28 21:49 |
|
|
Hát ilyet... fél másodpercre megáll a kép, pont amikor kanyarodnék, és már megyek is a falnak... az ötödik helyrõl Pont amikor (magamhoz mérten) tök jól ment Legalább egyenesben csináln ezt
Bliccelõbõl lesz a legjobb kaller! |
|
Szerzõ |
Birdiee
Tag
Lakóhely: Tárnok
Regisztrált: 2008.04.27
x3 x9 x8
|
Elküldve: 2010.02.28 21:50 |
|
|
Hyde!
Ha kört vesz vissza akkor nem jelez kék zászlóval..Thomastól vissza vettema köröm és nem volt kék zászló!Akkor van,ha eltávolodik aki vissza vette a körét,majd hibázik vag valami,és utoléred!Akkor megint kék zászló van!....Legalábbis én ezt tapasztaltam!
"Egyszer mindenki a platón végzi..." |
|