Egy elõrelátó és leleményes befektetõ felvásárolta a két szóból álló domain név lehetséges kombinációit abban bízva, hogy Frank Williams-el tárgyalhat az eladásról.
Frank Williams és csapata további kötvénykibocsátásokra szánhatja el magát a frankfurti tõzsdén, ha jövõre új címen szeretné elérhetõvé tenni a Grove-i istállót az interneten.
Mint ismeretes, a Williams jövõre ismét Renault motorokat fog használni, így nagy valószínûséggel Williams-Renault néven fognak indulni a bajnokságban, ami új domain nevet is vonhat maga után.
Egy, az ausztrál Brisbane-bõl származó kedves polgár azonban még okozhat némi fejfájást a csapatnak: a befektetõ 3.5 millió dollárért kínálja az eBay-en az általa megvásárolt címeket.
Az ausztrál elõrelátó volt: nem csak a Williams és a Renault szó szerepel a listán, hanem a csapat fõszponzora, az AT&T cég is.
Villeneuve egyre furcsábbakat nyilatkozik bár azzal egyetértek h 2008 massáé volt de azért ezt h gondolta: "Mindig is jobb volt Kiminél, könnyû volt legyõznie."
Hozzászólások: 419 Lakóhely: Budapest / Aszód Regisztrált: 2009.09.07
Elküldve: 2011.08.11 21:09
Massa írta:
http://www.f1hirek.hu/f1/20110811-f1-jacques-villeneuve-szerint-kimi-rikkonen-nem-erdemelte-meg-a.html
Villeneuve egyre furcsábbakat nyilatkozik bár azzal egyetértek h 2008 massáé volt de azért ezt h gondolta: "Mindig is jobb volt Kiminél, könnyû volt legyõznie."
Hát Vilike nem tudja feldolgozni, hogy a kutyának sem kell/kellett, ezért sértõdöttségében mindenkit lehúz szépen sorban. Fõleg olyan pilótákat akik a F1 klasszisai. Idióta.
Legalább emlékezetessé válik a 20.ik éve.De holnap még visszahozhatja.Ha esik az neki csak rossz mert akkor nem tudja kihasználni a megmaradt gumikat.Simán rajtolhat keménnyel és akkor 2 lágyat utána feltetet(rendesen) és akkor akár a dobogo is meglehet ha jön 1-2 sc.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Hamiltont lassan eltiltanám a F1-tõl.....,azért ez kicsit erõs volt,remélem büntetés lesz.A nyilatkozat volt a csúcs:én csak tartottam egyenesben az autót,õ jött nekem...pfff....persze.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Chronik:Az FIA álláspontja is az volt hogy Hamilton tartotta az ívét kivéve a rálegyezésnél.De mind a két alkalommal Maldonado ment neki.Ezt On boardbol állapították meg tehát nem érdemelt büntetést.Hamilton rajongoként csak örülök ennek, de a külsös videokbol is látszik hogy Hamilton nem megy befelé mert Maldonado amikor Ham mellé ment akkor ráhuzta a kocsit.Mind a ketten levezetön voltak.
-Ayrton Senna-
Én nem is értem hogy Liuzzi-bol miért nem lett semmi?Gokart vb,Forma auto bajnokságokban élmenö volt és erre mikor lehetöséget kapott addigra semmi nem lett.Toro Rossoval nem is nagyon volt esélye a jo eredményre de a Force Indiával sem volt éppen harcban csapaton belül.
-Ayrton Senna-
DAny9455 írta:
Chronik:Az FIA álláspontja is az volt hogy Hamilton tartotta az ívét kivéve a rálegyezésnél.De mind a két alkalommal Maldonado ment neki.Ezt On boardbol állapították meg tehát nem érdemelt büntetést.Hamilton rajongoként csak örülök ennek, de a külsös videokbol is látszik hogy Hamilton nem megy befelé mert Maldonado amikor Ham mellé ment akkor ráhuzta a kocsit.Mind a ketten levezetön voltak.
Én teljesen más láttam...Nekem úgy tûnt h Hamilton húzta rá,igaz ha nem teszi akk meg a pálya fogy el...
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Jo gyorsan beállt a helyére a felv. végén.A HRT még abban is lassabb volt.A Rajt szép volt, azt hittem hogy 98-as rajt lesz mikor Senna elfékezte magát.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]