Elküldve: 2011.08.29 10:25
Vagy már kicsit majrés lett az öreg! Néztem régebbi Monzás videókat róla, nos ott úgy átküldte a sikánokon, hogy folyton levegõben volt az autó, eszement módon.....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Bandi ez szerintem elég sok versenyzõre igaz, hogy Vettel szintjén lenne Rosberg- Hamilton-Alonso-Button...
Viszont Webber idei szezonja egy nagy szégyen szerintem azzal a kocsival...
mindenki szidja már Barrichellot, de anno amikor a Ferrarinál ugye "csapatsorrend" volt õ azér stabilan ment, Webber meg sehol nincs Vettelhez képest
Finland írta:
Bandi ez szerintem elég sok versenyzõre igaz, hogy Vettel szintjén lenne Rosberg- Hamilton-Alonso-Button...
Viszont Webber idei szezonja egy nagy szégyen szerintem azzal a kocsival...
mindenki szidja már Barrichellot, de anno amikor a Ferrarinál ugye "csapatsorrend" volt õ azér stabilan ment, Webber meg sehol nincs Vettelhez képest
Mondjuk annyira szar nemlehet, mert tavaly mit müvelt?!
Bandi írta:
....MS-rõl jut eszembe, ha az az úriember egy Red Bull-ban ülne kb Vettel szintjén lenne szerintem. Olyan Rocky Balboa érzésem van (Rocky 6)
Ha MS a Red Bullban ülne, nem Wettel szintjét hozná, hanem már a 9. VB-t is bezsebelte volna valamikor az idei szezon felénél.... Ezt kb be is bizonyította tegnap....
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.09.12 12:10
Azt hiszem még nem szabad leírni Schumit(bár a média nagyon ezen dolgozik),ezt be is bizonyította a futamon....,de jó volt nézni,hogy még meg van benne az a bizonyos X,ami 7-szer is a "trónra" emelte és de jó volt nézni,hogy sz....atta a Mclarenes Hamiltont.....
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Mellesleg szabálytalan volt Hamiltonnal vagy azt csak nálam mutatták a tv-ben?Többször is irányt váltott, ezért szolt rá Brawn bácsi hogy hagyon helyet.Schumacher már nem a régi. Pedig azt még ugy ahogy szerettem isRosberg jobb, kár hogy kiesett mert kíváncsi lettem volna a végeredményére a kemény gumis rajtja miatt.Hülye Liuzzi.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Nem akarom az öreg védekezésébe beleszolni, de egy közel 10 km/h-val gyorsabb kocsija volt a hétvégén.... Ezzel azt aakrom irni hogy nem volt nehéz kivédekezni. De nem Schumit akarom kicsinyiteni ezzel.
Azon meglepödtem hogy a McLaren hogyan hibázhatott akkorát hogy, nem tett be hosszabb fokozatot.Ezzel elment mind a két McLaren versenye pedig simán dobogo lett volna mind a kettö.De majd szingapur lesz érdekes, Vettel már ott bajnok lehet.A francba.
-Ayrton Senna-
Thomassal nem értek egyet. Azt irtad tegnap bebizonyitotta hogy a 9.iket is már bezsebelte vna. Ugyanakkor a visszatérése óta talán ez volt a 3.-4. futam amin mutatott vmit.
Szerintem sokan lebecsülik Vettelt hogy csak jó az autója és azért van elõl. 2008ban a Torro Rossoval azokon a futamokon amin beért 3 kivételével pontszerzõ helyen végzett, ami azért nem kis dolog, nem mellesleg volt 1 pole-ja és 1 futamgyõzelme is. Mindez az év végi bajnokságban 6. helyen végzõ csapattal. Egyéni bajnokság 8. hely.
Schumacher ezzel jelenleg szembeállitva a 4. legjobb csapattal a 8. helyen áll a pontversenyben, tavaly a 4. legjobb csapattal a 9. helyen végzett a pontversenyben. Legjobb helyezése: 4. hely. Schumacher ugy nézegettem hogy most ül a leggyengébb autóban amit a pályafutása soránt talált. A többi évben az adott csapat mindig 1-2-3. volt kivéve asszem az ujonc évben a Benetton.
Nem olyan biztos hogy Schumi már a 9.-nek örülne. Ne becsüljük le annyira Vettelt.
Haflac: Hozok még máglyarakást.
Karano: Lehet hogy én ezt más néven ismerem, vagy nincs másik neve?
Madhat: Tábortûz....
Bandi írta:
....MS-rõl jut eszembe, ha az az úriember egy Red Bull-ban ülne kb Vettel szintjén lenne szerintem. Olyan Rocky Balboa érzésem van (Rocky 6)
Ha MS a Red Bullban ülne, nem Wettel szintjét hozná, hanem már a 9. VB-t is bezsebelte volna valamikor az idei szezon felénél.... Ezt kb be is bizonyította tegnap....
Valahogy én is ezt akartam mondtani a mondat Rocky-s felével (aki nem látta a filmet nézze meg az öreg majdnem legyalázta az akkori címvédõt)
DAny9455 írta:
Mellesleg szabálytalan volt Hamiltonnal vagy azt csak nálam mutatták a tv-ben?Többször is irányt váltott, ezért szolt rá Brawn bácsi hogy hagyon helyet.Schumacher már nem a régi. Pedig azt még ugy ahogy szerettem isRosberg jobb, kár hogy kiesett mert kíváncsi lettem volna a végeredményére a kemény gumis rajtja miatt.Hülye Liuzzi.
Ha MS cikázott akkor én nem tudom ezt a manõvert minek lehet nevezni xD
Egyébként a két McLaren pilótának egy szava sem lehet, Hamilton az elõbbi manõver miatt is, Buton meg:
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Én ezekben az esetekben el is ismertem hogy hibáztak.De ennél brutálisabbat is láttunk már Schumachertöl tavaly is, idén is.Bár engem nem nagyon érdekel mert megtörtént és kész.Ez van.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]