Én azért sajnálom, hogy nem jött össze a dobogó alsó foka a szezon vége felé tartó balul elsült futamok miatt, de ugyanakkor örülnöm kell, hogy 4. lehetek így is, mert ha Gabesz és David többször jönnek futamokra, akkor nem ez lett volna a tabella állása a következõ szezonban, ha tudok egyáltalán indulni, biztos, hogy nem végzek ilyen jó helyen.
Kíváncsi leszek a következõ T1-es bajnokságra, már nagyon várom, milyen pályákon és kikkel tudok küzdeni. Izgalmakban és idegeskedésekben gondolom most se lesz hiány
Balazsinho körülbelül mikor várhatóak információk a következõ bajnoksággal kapcsolatban?
Elküldve: 2011.10.02 20:57
Balazsinho! Most hunyd le a szemed! Képzeld el, egy kocsmában ülünk! Iszunk pár sört. Beszélgetünk. Iszunk még, és még, elõjönnek a gátlástalan percek. Na még pár korsó, már bizalmas dolgokról beszélgetünk! Még egy utolsó pohár, és mindenki megy tovább. De még egy utolsó kis infómorzsát bedobsz végezetül. Csak úgy négyszemközt! ..................................Mi lesz a következõ mod????????
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
mumus70 írta:
Balazsinho bá kipletykálta a következõ cuccost! Hogy ne legyen sok restart, meg roncsderbi, ez lesz 3 szezonon keresztül, és nyíl egyenes pályákon!
x2 x3
Elküldve: 2011.10.04 11:40
mumus70 írta:
Ezzel mindenki megtanulna szépen menni! 27 LE. 0.000021 G hatás, 246 m-es féktávok, Monzában 6.59.425-ös köridõk......csak öregesen!
Hát ez nagyon bejövõs Mondjuk a Dákónak szar a hangja de a többi elég jó. A moszkitó meg tuti hengerfejes lenne 1 kör alatt Nincs egy linked a módról vagy kérjek Balazsinhotól?
Ha ez lesz az új mód becserélem az szuperliszencemet valakivel csak hogy jöhessek retrózni
Elküldve: 2011.10.04 11:53
Zigi írta:
mumus70 írta:
Ezzel mindenki megtanulna szépen menni! 27 LE. 0.000021 G hatás, 246 m-es féktávok, Monzában 6.59.425-ös köridõk......csak öregesen!
Hát ez nagyon bejövõs Mondjuk a Dákónak szar a hangja de a többi elég jó. A moszkitó meg tuti hengerfejes lenne 1 kör alatt Nincs egy linked a módról vagy kérjek Balazsinhotól?
Ha ez lesz az új mód becserélem az szuperliszencemet valakivel csak hogy jöhessek retrózni
Csak hülyülök! De csak neked utána jártam, lásd kivel van dolgod! És ingyé!
Én sem gondoltam komolyan Kösz a linket le csekkolom, hogy lehet csapatni a kgst remekeivel!! Ha lesz tali jövök egy sörrel
Szerkesztette: Zigi - 2011.10.04 12:05
Én amúgy a magyar Suzuki Bio Kupának örülnék a legjobban, ahogy a hivatalos rfactor modok oldalát nézegettem, de örülnék egy VW Polo vagy egy Renault Clio bajnokságnak is.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]