nekem is állat futamaim voltak Fõleg az elsõ, ahol sokat elõztem.
a 2. unalmas volt, de a végén, a befutó Thomas-szal....
Amugy nagyon bejött a jóslatom. Sokszor voltam Zsolt25-el együtt a szerveren, és láttam hogy 7-8-al lassabb az egyenesben, viszont ugye gyorsabb volt az egész körön, és akkor mondogattam, hogy versenyen nem biztos hogy jó lesz ez Vele végülis nem sokat találkoztam, de összességébe bejött, hogy gyorsabb voltam az egyenesben
Adam írta:
nekem is állat futamaim voltak Fõleg az elsõ, ahol sokat elõztem.
a 2. unalmas volt, de a végén, a befutó Thomas-szal....
Amugy nagyon bejött a jóslatom. Sokszor voltam Zsolt25-el együtt a szerveren, és láttam hogy 7-8-al lassabb az egyenesben, viszont ugye gyorsabb volt az egész körön, és akkor mondogattam, hogy versenyen nem biztos hogy jó lesz ez Vele végülis nem sokat találkoztam, de összességébe bejött, hogy gyorsabb voltam az egyenesben
nem a hosszú egyenesen múlott
Szokásomhoz híven megint pocsékul rajtoltam majd belekerültem a közép mezõnybe és onnantól nem tudtam a rendes tempóm menni, meg volt egy két kamikaze versenyzõ is a pályán
Amúgy grat mindenkinek
Volna egy észrevételem OW1 WSR Monza-pályáról mégpedig ha levágod az elsõ síkánt a célegyenes végén tovább méri a gyorskört pedig ki kéne írnia a vágott kör jelzést és törölni azt a kört.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]