robikasztar írta:
Ezen jot rohogtem . Megesik az ilyen, na. Delutan volt
Amugy lattatok mar a legujabb prototipusu taskat?
Sajnos, a baratainkbol, az okrokbol keszitik
LOL
Egy személyes kérdés, mennyiért válnál meg a képen látható távcsövedtõl? Az a helyzet hogy Kalkulos elõadáson csak a felsõbb sorokba jut nekem hely, és a filctáblán nem látom amit ír a tanár képletek, megoldások stb, szóval szükségem lenne ilyen spy cuccra
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Bandi írta:
Egy személyes kérdés, mennyiért válnál meg a képen látható távcsövedtõl? Az a helyzet hogy Kalkulos elõadáson csak a felsõbb sorokba jut nekem hely, és a filctáblán nem látom amit ír a tanár képletek, megoldások stb, szóval szükségem lenne ilyen spy cuccra
Az a kukker epp a foto elkeszulteig volt az enyem .
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Ha netan kitorne a harmadik vilaghaboru es a nagy kaoszban egyes kockak szeretnek megtudni, hogy van-e internet, annak a kovetkezo linket muszaj konyvjelzok koze raknia
Szöveg a képrõl: Unix-alapú operációs rendszert használok.
Ami azt jelenti, hogy...
...olyan sûrûn jutok nõhöz, mint amilyen sûrûn kell újraindítanom a számítógépemet.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]