Karano, a problémám nem Vettel teljesítményével van, hanem a Merciével....
Az meg, hogy ha MS tavaly a Redbullba szerzõdik, akkor már rég nem "csak" 7x -es VB, azt csak a nagyon elvakultan antisumisták nem ismerik el. Ne feledjük, MS és a mezõny fiataljai közt cirka 20 év kor különbség van, mégis hozza ezzel a hokibuborék mecskával a szintjüket. Mi támasztja alá azt, hogy a RedBullban meg képtelen lenne VB-t nyerni?( Holott szerintem bármelyiket ültetnék bele, Alótól Petrovig mind hozná a címet azzal a verdával)
Nem mondtam hogy rosz Vettel, egy szóval sem, de a RedBull-Vettel csomagból, szerintem az autóé pillanatnyilag a nagyobb rész az eredményekben.( Csak most meg nehogy Webberrel gyere, mert az meg megint egy más történet... )
Edit: egyéb iránt meg kéretik figyelembe venni hogy Thomas fanatikus Schumi-fan, és mint ilyen, egyszerûen nem is lehet más állásponton ...
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.09.12 17:57
Gondolom ha Webberrel ne jöjjek akkor Rosbergel se Háát pedig nem tartom magam nagyon elvakultan Antischumistának De ha ugy gondoltad a vb-t hogy Webber a csapatársa akkor még akár igazad is lehet . De a jelenlegi Vettel ellen már kevés esélye lenne, nemcsak neki, de a legtöbb pilótának, Hamiltont, talán Rosberget meg Alonsót kivéve. Legalábbis szerintem.
Haflac: Hozok még máglyarakást.
Karano: Lehet hogy én ezt más néven ismerem, vagy nincs másik neve?
Madhat: Tábortûz....
Webber sokat hibázik amugy ö is Vettel mellett lenne, joval kisebb hátrányba.Amatör hibája volt megint, Massával.Nagyon sokáig volt reménytelen helyzetekben.Egyedül a Red Bullal tudott letenni bármit is az asztalra.Néha megvillant amikor a nagyobbak hibáztak lásd 2003 Brazil GP.Most azért nehéz mert nem igazán csapatutasítás nélküli a Red Bull.Schumacher fan nem vagyok nem is leszek, tisztelem a teljesítményét de ennyi volt.Nincs benne több.amit bánok mert ha két német vívhatna élet-halál harcot a vb címért az dobna a nézettségen
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
DAny9455 írta:
Webber sokat hibázik amugy ö is Vettel mellett lenne, joval kisebb hátrányba.Amatör hibája volt megint, Massával.Nagyon sokáig volt reménytelen helyzetekben.Egyedül a Red Bullal tudott letenni bármit is az asztalra.Néha megvillant amikor a nagyobbak hibáztak lásd 2003 Brazil GP.Most azért nehéz mert nem igazán csapatutasítás nélküli a Red Bull.Schumacher fan nem vagyok nem is leszek, tisztelem a teljesítményét de ennyi volt.Nincs benne több.amit bánok mert ha két német vívhatna élet-halál harcot a vb címért az dobna a nézettségen
Sztem tud õ,még az h leszorította Hamilton-t a pályáról még nem jelent semmit,de lég szépen tartotta,és a visszaelõzés is szép volt.Tud õ csak a verda szar.A kanadai futam se volt semmi,esõbe nvolt és ha nem szárad fel lenne egy Schumi gyõzelem.Hamiltonnal az a baj h mindent azonnal és jól akar csinálni,gyakran hibázik és nem figyel.Ezért van h Button elég gyakran laposra veri.Szal Hamilton is jó pilóta de...Nem tom,túl sokat akar vagy nem tudom...
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Mi a f*aszért kell számolgatni, Gyula is majdnem szivrohamot kap, meg amugy is egy balf*asz. Ordibál azzal a buzi hangjával. Leszarom hol lesz VB Vettelke. MEg az a hülye SC-s szabály.... gyök FIA.
Michael Schumacher összeütközött Sergio Pérezzel a Szingapúri Nagydíj 29. körében, amikor féktávon hátulról belefutott a Sauberbe. A német pilóta kiesett a versenybõl, a mexikói azonban folytatni tudta, és végül egy pontot szerzett. A sportfelügyelõk a verseny után elemezték ki a helyzetet, és a felek meghallgatása után úgy döntöttek, figyelmeztetésben részesítik Schumachert. Nem ez volt az egyetlen ítélet, amit a futam után hirdettek ki: a Lotus 10 000 eurós büntetést kapott, amiért nem biztonságosan engedték ki a boxból Heikki Kovalainent, aki a versenyben vezetõ Sebastian Vettelnek okozott meleg pillanatokat ezzel. Érdekes, hogy a finn pilóta a futam után épp amiatt dicsérte szerelõcsapatát, hogy minden alkalommal "a lehetõ leggyorsabban" visszaengedték õt a pályára.
xD Frentzen bácsi
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Michael Schumacher összeütközött Sergio Pérezzel a Szingapúri Nagydíj 29. körében, amikor féktávon hátulról belefutott a Sauberbe. A német pilóta kiesett a versenybõl, a mexikói azonban folytatni tudta, és végül egy pontot szerzett. A sportfelügyelõk a verseny után elemezték ki a helyzetet, és a felek meghallgatása után úgy döntöttek, figyelmeztetésben részesítik Schumachert. Nem ez volt az egyetlen ítélet, amit a futam után hirdettek ki: a Lotus 10 000 eurós büntetést kapott, amiért nem biztonságosan engedték ki a boxból Heikki Kovalainent, aki a versenyben vezetõ Sebastian Vettelnek okozott meleg pillanatokat ezzel. Érdekes, hogy a finn pilóta a futam után épp amiatt dicsérte szerelõcsapatát, hogy minden alkalommal "a lehetõ leggyorsabban" visszaengedték õt a pályára.
xD smiley Frentzen bácsi smiley
Szervezzunk egy gyujtest, aminek az lenne a celja, hogy letrehozunk egy Red Bull szintu csapatot, majd minden versenyhetvegen mas-mas regi legendat, illetve Schumira feltekeny versenyzot hivnank meg, hogy megmutassak ok mire kepesek.
Ki van az otlet mellett?
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]