Nem értem,hogy miért kell villogtatni amikor lekörözés van tudom mi a dolgom ilyen esetekben! Tükröm van,zászlót látom ha van hely úgyis elengedem és nem kell ezért nekem jönni és kilökni!!!!..
Kiesek a futamról, mert lassú a net, felemeltetem a sebességet, akkor meg a kábel nem bírja. Kicserélem. A földrengés ellen tud valaki valamilyen megoldást?
Pont 15 kilométerre volt innen az epicentrum, nem kicsit járt alattam a padló. Na. kinek van ilyen komoly FFb-je?
Hogy a jó makker szátok azt he nemkapok kekhalalt goldenen, minimum utolerllek titeket, ha nem megeloztelek volna NEMhsizem el h ilyenkor kell kehalaloznia a gepemnnek!!!!!
neeem, meg visszajottem mogetek, 1,5 kor alatt durva vagy 3 mp-t hoztam be aztan kifagyott a szerencsetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!! es ugynezki cska a nyar vegen veszek majd uj gepet. giaz akkor sokkal jobbat
lehet hogy ki tud... de nem konstans minden nap kékhalállal valami mar nagyon nem jo az en gepemben hardware ugyileg... bar lehet hogy software, de en azert megis inkabb hardware-re gyanakszok...
Hááát ez jóó volt..Hullottunk mint a legyek..
Kicsit fura ,hogy mki kívûl megy a hosszú egyenesben,én meg belül.Így sikerült is majdnem letorpedóznom valakit,inkább elszálltam..No de majd a következõ versenyen.
amugy verseynen jobban romlik a kocsi? nekicsaptam a falnak, és egybõl húzott a kcosi, de annyra, hogy nem tudtam irányitani. teszten meg jo volt akkora ütéstõl, az tuti..... ááááááááá. am bocs, aki belémjött
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]