amugy mind1 ki kommentálja, ugyis mindegyik hülyeségeket beszél.
Nem azért, de nemtudom közbe mit néznek... a kiírásokat nem látják. Az ismétlést ujra lekommentálják...
Gondolom van egy másik idõmérõs monitor, de akkor is.
Összekeverik például Hamiltont és Buttont. A sárga sisakot, emg a kéket aztán nagyon lehet keverni.. stb
LOOOL. De az se tetszik nekem, hogy Gyulámnak oylan gyenge az idegzete kis dolognál is ujujujujjjj. meg elcsuklik a hangja minden balesetnél.
Én nem látok semmi történést, õ meg ujujujjj. De mást meg nem vesz észre
Mint ismert 2014-tõl érkezik az új motorformula az F1-be: 1,6 liter, turbó V6-os erõforrás.
Jelenleg egy évada alatt nyolc motort használhatnak el pilótánként a csapatok, ám 2014-tõl ötre, 2015-tõl pedig négyre csökkentik a számukat. Azaz négy év alatt meg kell duplázni a motorok élettartamát.
A váltókkal kapcsolatban sem lesz kivételezés, ugyanis ezek számát is négyben fogják korlátozni. Ráadásul további szigorítás lép életbe azzal, hogy míg jelenleg az áttételezést versenyrõl versenyre szabadon variálhatják, addig 2014-tõl fix beállításokat kell használniuk. Ezt a csapatok kezdeményezték, ám cserébe egy nyolcadik fokozat beiktatását kérték.
Ugyan 2014-ben egyszer még lehetõségük lesz a csapatoknak változtatni az áttételezésen, ám 2015-tõl erre már nem lesz alkalmuk.
Azmiiiiiiiiiiiiiii. Fura lesz mikor Monacoban meg Monzában ugyanazzal az áttételezéssel mennek majd...
Haflac: Hozok még máglyarakást.
Karano: Lehet hogy én ezt más néven ismerem, vagy nincs másik neve?
Madhat: Tábortûz....
x33 x40 x38
Elküldve: 2011.10.26 20:59
Adam írta:
Zol írta:
Földi Attila Nála még Gyulám is jobb
LOOOL. De az se tetszik nekem, hogy Gyulámnak oylan gyenge az idegzete kis dolognál is ujujujujjjj. meg elcsuklik a hangja minden balesetnél.
Én nem látok semmi történést, õ meg ujujujjj. De mást meg nem vesz észre
De ez a nudli csávó csak 1-2 futamot közvetített szerencsére
Szerintem tiszta Korea ez a pálya, kicsit nyújtottabb ívekkel, ezáltal gyorsabb kivitelben...nem mondanám kreatívnak az új pályákat egy sablonra megy az összes
balazsinho90 írta:
Szerintem tiszta Korea ez a pálya, kicsit nyújtottabb ívekkel, ezáltal gyorsabb kivitelben...nem mondanám kreatívnak az új pályákat egy sablonra megy az összes
Lehet azért mert az összeset a Tilke bácsi tervezte?
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]