Nem rossz, bár szerintem közelebb van az alfához, mint a skodához. Nem olyan ideges féktávon és kigyorsításnál.
Viszont tutira lesz boxkiállás, mert a gumik nem fogják bírni a 35 percet.
Sõt ha a hátsók túlmelegszenek, akkor túlkormányzott is lesz, hajlamos kitörni a fara
De szerintem ismét egy remek bajnokság lesz ez is!
Elküldve: 2011.10.06 12:12
Bala írta:
mumus70 írta:
Bala írta:
sikán nélkül megyek na bevalllom,
De miért?
túl sok csomagot kapnék versenyen amikor a cél egyenes közepén elkezdenék kanyarodni
Na igen, de viszont ha meg valaki nem tud nevezni, aki becsülettel megy végig a pályán, mert nem fér be a szintidõbe, akkor itten bajok lesznek! Arról nem beszélek, hogy saját magad szívatod, ha nem fogod tudni a rendes pályát, ami végül is nekem nem baj, ha ki DQ-z a progi elõlem. Azért kíváncsian figyelem a vágott körök topicot.....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Elküldve: 2011.10.06 13:01
Bala írta:
kotkot írta:
Jeleznék is egy hibát Vanport-tal, a boxom elõtt az emberke rossz irányba mutat, de ha elindulok a másik irányba a boxkijárat felé, akkor "wrong way"-t mutat. Úgy tutam kijutni, hogy kimentem a boxbejáraton, és megfordultam.
jól mutat az, a lelátó elõtt meg van nyitva a fal, ott kell kimenni.
Érdekes egy bajnokság lesz, töltöm mindjárt a modot, azt hittem valami lightosabb verdával toljuk mindenképpen szerzek egy másik kormányt, még ha nem is jövõ hétre, de utána való hétre már remélem meglesz... ebben a szezonban a mezõny végén fogok kullogni, meg nem hiszem, hogy sok futamon részt tudok venni sajnos, mert sok lesz a túlórázás a munkahelyen
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]