Amúgy most, hogy belenézegettem, csak kiegészítem a remek kommentátori anyagotokat
A kiesésemkor madhat-nek igaza volt, valóban nem törtem össze az autót, ép maradt, itt azzal volt a gond, hogy a kipördülés után lefulladtam 2-es sebességi fokozatban, és nem tudtam beindítani már sehogysem a motort, hiába próbáltam bármit is tenni. A csapatfõnök hang is bemondta, hogy race is over, és azért léptem ki, amúgy mentem volna simán tovább, jó lett volna a tapasztalatszerzés mert szeretnék indulni Monzában is, az a másik kedvenc pályám a Hungaroringen kívül
OK. Akkor látom, a Saubernél van még kiadó hely. Ha lehetséges, akkor Sergio Perez kocsijába tenném át a "székhelyem". Viszont fix helyet azért nem kérek, mert ha lesz olyan szabad pilóta, akinek nem jutna hely és jobb tesztidõt fut mint én, akkor annak szívesen át fogom engedni a Sauberes lehetõséget! Ez így mûködik?
Az lenne a kérdésem, hogy 1 csapatból 2 kocsi indulhat ??mind igaziból??
mert ha igen, akkor átigazolnék mark webber helyére.köszi
Szerkesztette: bdaniel94 - 2012.01.23 14:46
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2012.01.29 10:21
HI
neveznék vmeik kocsival a spai futamra!! de állandó pilótának ne írjatok be mert sajnos a szerdai idõpont nekem csak most jó! továbbá segítséget is kérnék! vmiért HDV hibára hivatkozva ledob a szerórol pedig hungaroringen nemvolt gond! jah és ha vki megvágna vmi használható setuppal azt is megköszönném D
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]