Chronik
jah de remélem ezt massa fel tudja használni és úgy alakítja a fejlesztéseket h neki is fekszik majd az autó és sok tapadás lesz majd elõl
de am felrakhatnák neki egyszer a szikrázós szárnyat látványos lenne fõleg a sötétben
Az a Rózsi az de La Rosa(Rózsi) lenne sztem, de McLaren kölcsönadta már idén a Saubernek is egyszer.HRT-nek meg pont hoz majd egy kis pénzt, hogy eleget-e az majd érdekes lesz.....
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Nem fogok a számára autót biztosítani, és tesztelni hagyni, ha 2013-ra már aláírt valahová máshova.
Most azonban jelenleg a csapata 2012-es versenyzõi felállására koncentrál, és reméli, hogy két hét múlva bejelentést tehet.
Alaposan megvitattuk a különbözõ forgatókönyveket, és volt idõnk, mivel Roberttel együtt most a hírekre várunk, ami a testület kezében van.
Különbözõ stratégiák vannak a különbözõ versenyzõkkel. Csupán napok kérdése kell, hogy legyen - vagy ezen a héten, vagy maximum a következõn.
A Renault-nak jövõre Vitalij Petrovval van szerzõdése, míg Bruno Senna - aki a szezon folyamán váltotta Nick Heidfeldet , és Romain Grosjean is harcol a másik helyért, de még Kimi Räikkönen is a lehetõségek között szerepel.
Kimi egy lehetséges forgatókönyv igen - mondta Boullier. A lista azonban hosszú, és vannak más versenyzõk, akik máshol állnak szerzõdésben, és akiknél van néhány kikötés a szerzõdésükbõl való kilépésre. Így a lista elég hosszú.
alatta pedig kommentek között:
"Peter Windsor, aki korábban a USF1 projekt mögött állt, a hivatalos Twitter oldalán elárulta, beszélt néhány igencsak, az ügyben érintett komoly emberrel az F1-bõl, hazafelé tartva Brazíliából, akik elmondták neki, a Lotus Renault rövidesen meg fogja erõsíteni Kimi szerzõdtetését."
Szerkesztette: balazsinho90 - 2011.11.28 16:30
x2 x3 x4
Elküldve: 2011.11.28 16:27
Én akármennyire is kedvelem Kubicát, teljesen megértem a Renault-t Kubicával kapcsolatban. Rengeteg pénz nekik a versenyzés és nem várhatnak örökké arra hogy indulni tudjon. Kimi híreket meg már vicc számba veszem. Jön majd ha jönni akar.
Szerkesztette: Plett - 2011.11.28 16:32
Ha igaz, és aláírt valahova (mármint Kubica), akkor szerintem majdhogynem 100%, hogy a Ferrarihoz.
A Kimi-s részt azért másoltam be, mert engem személy szerint meglep a tavalyi nyilatkozatháború után, hogy egyáltalán felmerült egy mondatban a Lotus Renault és Kimi Raikkonen név.
Én már évek óta fenntartással kezelem a vele kapcsolatos visszatérési híreket, most sem szoktam olvasgatni õket, a hivatalos bejelentésig nem is teszek másként, hiszem, ha látom a pályán.
x1 x1 x2
Elküldve: 2011.11.28 16:48
Bár én nem vagyok up to date forma1-ben, de ha valakinek gyakorlatilag vissza kell varrni a kezét, azt nem tudom elképzelni, hogy akár 2 év pihenés/rehabilitáció után is vissza tudna ülni olyan kategóriába, ahol 300-nál még kanyarodnak is.
Meg eleve, ha visszatérne Kubica, nálam (elõzõ mondatból evidens, hogy) kérdéses milyen szintre és mennyi idõ alatt jutna el, tuti nem lenne a régi, ha a fejét nem is kapta szét, mint Massa.
Kiminél meg fogy a pénz, ha nem is 2012-ben, de 2013-ban viszontlátjuk
hát igen, nagy kérdés Kubica állapota, 90-ben Nannini-nek volt olyan balesete, amiben vissza kellett varrni a kezét, F1-be már nem tudott visszajönni, túraautózott utána.
azóta eltelt több, mint 15év, lehet Kubica teljes értékû munkát tud majd végezni, de nem ültetném egybõl be futamra, teszteljen elõtte
Szerkesztette: balazsinho90 - 2011.11.28 16:55
Hát amikor olvasgatom a Kubicás híreket, akkor mindig Schumacher jut eszembe aki eltörte a lábát és mégis visszajött, de az a baj hogy az "csak" a lába volt.Szegény Boullier helyében sem lennék.Tesztek alatt, akit csak lehet beültetnék a Renaultba és az kerülne Petrov mellé aki, meg is érdemli.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]