x2 x3 x1
Elküldve: 2012.02.02 12:00
Bocsánat tegnap valamiért azt mondta a netem hogy nem jó, akinek a laggom gondot okozott annak elnézést (ezért is léptem ki), fõleg a 3. köröm elején valakit elkaptam az egyes kanyarnál. A büntit vállalom érte!!!
Én voltam az akinek az egyenes végén beleszáltál onnan kezdve már nem volt értelme befejezni a versenyt mert nagyon nagy hátrányt szereztem, remélem 2hét múlva nem jösz belém még1xer
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Renault #30 Brunno Senna latom ures megkaphatnam-e?
Lehet hülye kérdés:
Ha be vagyok nevezve,viszont nincs csapatom,akkor szabad pilóta vagyok,és ahová nem mennek (nem ér rá az adott pilóta és nincs tartalék) akkor indulhatok a futamon?Vagy hogy van ez?
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]