közben, bár a listán még nem szerepelt, de F.Williams bejelentette, hogy Maldonado lesz az egyik pilóta, Bottas tartalékversenyzõ lesz, a másik versenyzõ pedig egy rutinos pilóta. Nevet nem mondott, de ezek alapján van esélye Rubensnek is
EDIT: bár Sutil is tapasztaltnak számít már, szerintem
Szerkesztette: balazsinho90 - 2011.12.02 17:39
Érdekesen néztem amikor Gyula benyögi hogy ennyi volt, és jön a híradó....
Sztem Sutil és Barrichello közül kerül ki a Williams másik pilotája.Egyébként a HRT-nél is nyitottak a dolgok félig meddig.Meg a szezon közepén ugy is lecserélik valamelyik versenyzöjüket rituálisan gyomorrontással
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
'B' csoport
Team Germany (Michael SCHUMACHER és Sebastian VETTEL)
Team Slavic (Vitaly PETROV és Jan KOPECKÝ)
Team Great Britain (Jenson BUTTON és Andy PRIAULX)
Team All Stars (David COULTHARD és Filipe ALBUQUERQUE)
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
balazsinho90 írta:
jó írás, véleményem szerint, köszi Bandi a linket
közben, bár a listán még nem szerepelt, de F.Williams bejelentette, hogy Maldonado lesz az egyik pilóta, Bottas tartalékversenyzõ lesz, a másik versenyzõ pedig egy rutinos pilóta. Nevet nem mondott, de ezek alapján van esélye Rubensnek is
EDIT: bár Sutil is tapasztaltnak számít már, szerintem
Gyulai "Igen/Nem" Balázs is hosszúra nyújtotta a búcsúzást, 15 perc volt a mai magazin
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Én hiszek Verstappennek, tény sz..r lehetett feldolgozni. Meg az eredmények is alátámasztják az amit a Verstappen, Barrichello Herbert hármas mondogat, végül is mindhárman olyan óriási karrier futottak be, miközben Schumacher eltûnt a süllyesztõben a Benettonos évek után.
Elküldve: 2011.12.07 14:22
Arról én is hallottam, hogy pár futamon használt olyat, hogy pl. ki volt vetítve a szeme elé a sisakplexire a mindig aktuális fékezési pont, meg egyéb adatok.....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Ja nyilvánvaló, meg 91-ben is Spa-ban biztos használt valami kütyüt hogy a Jordan az évi legjobb idõmérõs eredményét érte el (de Cesaris mellet aki szintén 7. volt). Meg hát az is kézenfekvõ, hogy Briatore már 91-ben felkarolta MS-t és elkezdtek csalni, hogy ne Piquet legyen a gyorsabb.
Jaj hát az biztos hogy Schumachernek nem lett volna olyan könnyü egyik Ferraris vb címe sem(aminél R.B.volt a cs.t.) ha Barrichello elött nem a széttépendö szerzödést mutogatják minden csapatutasításnál.De jo pilota,gyors, csak most valahogy kevés a mai mezönyben Schumacher(Barrichello sem több,....már.Verstappen néha rosszabb volt mint Ide JudzsiPedig rajta nehéz tultenni
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]