Jó volt bizony, és elég gyors is voltál.
Épp azt nézegettem, ha utolérsz melyik falra kenjelek fel, erre kifagytál.
elmehetnek ám a májkroszoftosok is a 3,14csába
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Na nekem a mai volt az utolsó futam... nem az a bajom, hogy 2. helyrõl esek ki életem legnehezebb futama után... hanem, hogy megyek és az USB úgy gondolta újra felismeri magát... a kormány beáll középre én meg a falba... ezért én nem szenvedek órákat a teszteléssel és a versennyel... inkább foglalkozok egy kicsit a magánéletemmel, mert az laposabb mint bármi... kommentátorként számíthattok rám
Szerkesztette: Arpeeh - 2011.04.14 21:12
x2 x3 x1
Elküldve: 2011.04.14 22:37
Még záró akordnak.
Köszönöm a Ferraris kollégának aki egy sima sry nélkül tudomásul vette, hogy tonkretette a versenyemet. Pedig nem valami eléggé vitatható eset volt, hanem szín tiszta torpedó. Ehhez vissza se kell nézni.
Mégegyszer köszönöm neki a versenyt, nélküle nem csatázhattam volna Bandival és Danival :-D
Na ööö köszönöm Krisznek a torpedót, nem mentem én még sokat túraautóba de hallottam hogy itt jobban lehet lökdösni, de azért ez kicsit túlzás volt sztem. Óvni nem fogok mert szezonzáró volt és ki is estem semmit nem érnék vele el.
Haflac: Hozok még máglyarakást.
Karano: Lehet hogy én ezt más néven ismerem, vagy nincs másik neve?
Madhat: Tábortûz....
Haflac: Hozok még máglyarakást.
Karano: Lehet hogy én ezt más néven ismerem, vagy nincs másik neve?
Madhat: Tábortûz....
Szerkesztette: karano - 2011.04.28 21:08
Csak gratulálni tudok az összes T2-n résztvevõ versenyzõnek, és kiemelten azoknak akik 8. helytõl lefele voltak.
Nem igaz, ha feljutottunk a K2-be nem tudunk fékezni idõben, és fõleg a 2. versenyen, amikor már azért illõ lenne tudni a féktávot. Nem csak engem ütöttek ki, de gondolom nem sokan voltunk aki fel is akadt a rázóköre. Ilyenkor szerintem lehetne egy rest csinálni és kickelni azokat akik balesetet okoztak másodjára is !
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]