az Edeem, Fekete esetben szerintem nem en loktem ki, bar nem volt alkalmam visszanezni. En az iven mentem.
Ellenben Rigalendot en loktem ki, ezert bocsanatot kérek.
Ezek a jubilalo futamok sose jonnek ki jol
Szerkesztette: Adam - 2013.03.04 08:50
Elküldve: 2013.03.04 08:16
Most nézem 2 hét és vége ennek a bajnokságnak. 0 az esély rá, hogy lesz még egy ezzel a moddal? Tudom, ellent mond a hopto szellemiségének, hogy 1 mod kétszer, de szerintem ez az egyik legjobb és gondolom az se véletlen, hogy itt általában tele vannak a futamok
Elküldve: 2013.03.04 09:25
SFAkos írta:
Most nézem 2 hét és vége ennek a bajnokságnak. 0 az esély rá, hogy lesz még egy ezzel a moddal? Tudom, ellent mond a hopto szellemiségének, hogy 1 mod kétszer, de szerintem ez az egyik legjobb és gondolom az se véletlen, hogy itt általában tele vannak a futamok
Egyébként fekete, mi bajod az írásjelekkel?
Erre mernék nagy tétben fogadni a tippmixen, hogy nem lesz még egyszer..... folytatva a hagyományt.
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
SFAkos írta:
én támogatnám, nagyon jó ez a mod
Szerkesztette: atirazor - 2013.03.04 14:21
fekete0012 írta:
Trulli ezt bõvebben fejtsd ki ha lehet mi a bajod velem
Ki mondja ki nek elv... Nem értem, hogy miért kell 1 játékban ilyen szavakkal illetni másokat...
Thomas50 írta:
És ha már Te ilyen 100-as vagy: cseréld ki a profilképedet de sebtiben a szabályzatnak megfelelõre, mert addig több versenyen nem indulsz. Arra mérget vehetsz.
Mi is a baj a profilképpel? Én kell, hogy rajtalegyek és tudtommal sisak sem lehet rajtam a képen... Mi is a probléma ezzel? Talán, hogy vasútfotós vagyok?
ipojan írta:
Jarno Trulli írta:
héjj héjj héjj héjj! BT! Már nem azért de vágtam gyorskörön igen, de boxból rajtoltam! Akkor ez most mi???
A második futamon rajtoltál a boxbol ugye? De a sorrend nem stimmel:
Élõszõr futottál egy vágott gyors kört, majd azt elfelejteted jelenteni. A verseny felvezetõ kört a Q2 alapján kezdted meg, ami már jogtalan volt.
Az hogy a boxbol rajtoltál azért megkaptam a büntetést.
Az, hogy vágtad a gyors kört azért pedig te kaptad meg a büntetésedet.
Mondtam 2 üzibe, hogy pill le kell lépnem tech ok. És utána meg, "ja vágott kör hátrébbhelyezést kérek!"
és egybõl léptem is ki!
----------------------------- És jó oké, elnézést kérek jogos, hogy a BT. - nek mindig igaza van, hát legyen! Hisz csak 1 játék, de 1 játékban is vannak nagyon zavaró tényezõk!ThomasIgazad van, nem folyok bele csak nem tudom, hogy õ mióta lenne ilyen profi, hogy így oktasson másokat, de lehet, hogy csak én látom így. De a képemmel való problémát tényleg nem értem!
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna
Szerkesztette: Jarno Trulli - 2013.03.04 14:23
Mi is a baj a profilképpel? Én kell, hogy rajtalegyek és tudtommal sisak sem lehet rajtam a képen... Mi is a probléma ezzel? Talán, hogy vasútfotós vagyok?
De a képemmel való problémát tényleg nem értem!
Azonkívül, hogy nem arcképes, semmi.
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Elküldve: 2013.03.04 14:38
mumus70 írta:
SFAkos írta:
Erre mernék nagy tétben fogadni a tippmixen, hogy nem lesz még egyszer..... folytatva a hagyományt.
Hát jó, csak érdeklõdtem, mert ilyen idõkben amikor a Goldenen kullognak 10en szerintem érdemes meggondolni tovább vinni egy modot amire ilyen nagy az érdeklõdés
de jó, hogy nekem nincs ilyen képem -.-
Ayrton Senna
Elküldve: 2013.03.04 15:22
Bandi írta:
Jarno Trulli írta:
14. Ligatagság, karrier rendszer:
A HOPTO liga jó ideje karrier rendszerben mûködik. Ennek lényege, hogy a frissen regisztrált, vagy semmilyen liszensszel nem rendelkezõ versenyzõk elõször az OW1-T1 kategóriákban kapnak bizonyítási és versenyzési lehetõséget. Ha fair módon, a szabályzatot követve versenyeznek, akkor kaphatják meg a nagyobb osztályba való besorolást, amellyel jogosultak az OW2-T2 ligákban való részvételhez. Ha a ligaadminok úgy ítélik meg, hogy a versenyzõ a HOPTO elveinek megfelelõen versenyzik társai ellen, akkor kaphat szuperliszenszet, amivel a top kategóriákban indulhat az illetõ. FONTOS, hogy már a legalacsonyabb géposztályban is kötelezõ a megfelelõ, valós adatokkal és arcképes profilképpel ellátott adatlap.
Tehát nem vonatképes....
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF!
Szerkesztette: mumus70 - 2013.03.04 15:23
SFAkos írta:
Hát jó, csak érdeklõdtem, mert ilyen idõkben amikor a Goldenen kullognak 10en szerintem érdemes meggondolni tovább vinni egy modot amire ilyen nagy az érdeklõdés
Hát eddig egy moddal mindig 2 szezon volt, csak a nyári uborkaszezonos modokkal nem volt 2 szezon. Mondjuk én már örülnék egy T1nek, akár mellette WSR (2)
Elküldve: 2013.03.04 15:43
Pedig nekem van birtokomban egy olyan oldal, ahol cca 251 db OW 1-nek való jobbnál jobb különbözõ mod van fent, ami elég lenne a Hoptonak a következõ 19 évre....... de ti tudjátok....
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF!
Szerkesztette: mumus70 - 2013.03.04 15:43
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2013.03.04 15:48
SFAkos írta:
mumus70 írta:
SFAkos írta:
én naggyon naggyon szívesen indulnék goldenben de sajna egyszerûen nemtudok szerda este!
de ow1 be sztem marad ez a mod, mert mindig 2 szezon szokott lefutni! ennek örülök is meg nem is !! egyrészt nem mert mindig szeretek új modokat próbálgatni! másrészt nem mert ez a mod naggyon naggyon teccik nekem, csak én megvariálnám a pályákat!! tegyétek be monacót meg valenciát léccilécci
persze akkor se sírnék ha maradna ez a mod meg ezek a pályák
Akkor meg magyarázom.
A Hopto liga egy baráti közösség, ahol szeretjük tudni ki leledzik egy egy nicknév mögött. Ehhez értelem szerûen hozzátartozik az is, hogy az arcát is lássuk. Aki valóban a ligához szeretne tartozni, az vállalja magát, és annak nem esik nehezére ennek a kritériumnak eleget tenni. Sõt általában nick nevet is eleve úgy választ, hogy az valamilyen formában utal a valós nevére. .Aki azonban nem mutatja meg az arcát, ne adj isten nem átall valótlan adatokkal regisztrálni, a profiljában hamis adatokat megadni, vagy éppen felismerhetetlen képet publikálni magáról, az már eleve gondolkodóba ejti az embert...világos gondolom.
Azon kívül pedig a szabály az szabály. Fénykép albumba való képnek ott a helye...vagy a face-n. Nem pedig arcképes avatarként a Hopto profilon. Ennyi.
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.03.04 17:04
Akkor meg magyarázom.
A Hopto liga egy baráti közösség, ahol szeretjük tudni ki leledzik egy egy nicknév mögött. Ehhez értelem szerûen hozzátartozik az is, hogy az arcát is lássuk. Aki valóban a ligához szeretne tartozni, az vállalja magát, és annak nem esik nehezére ennek a kritériumnak eleget tenni. Sõt általában nick nevet is eleve úgy választ, hogy az valamilyen formában utal a valós nevére. .Aki azonban nem mutatja meg az arcát, ne adj isten nem átall valótlan adatokkal regisztrálni, a profiljában hamis adatokat megadni, vagy éppen felismerhetetlen képet publikálni magáról, az már eleve gondolkodóba ejti az embert...világos gondolom.
Azon kívül pedig a szabály az szabály. Fénykép albumba való képnek ott a helye...vagy a face-n. Nem pedig arcképes avatarként a Hopto profilon. Ennyi.
Van vasúti arcképes igazolványom is az nem megfelelõ??
Ilyen csak 2 helyett 1 - es
De viccet félretéve, megpróbálok keresni valami olyat rólam. Gondolom ez a képem, a nem felismerhetõ kategóriába tartozik!
Ayrton Senna
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]