Robert Kubica szakított a felépülését segítõ és ellenõrzõ orvosi stábbal! A jövõben a Ferrari orvosai felügyelhetik és segíthetik a pilóta felépülését!
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Harmadjára bukik hatalmasat.Még a Forma Renaultos évek környékén eltörte a kezét egy autobalesetben,2007-ben majdnem odalett kanadában, és most ez is.Hát csoda hogy még hat rá az altatogáz
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Kicsit harcias volt mikor kidöglött a Meki.De akkoriban divat volt náluk a füst, minden futamra.Amugy a Renault sem sokkal volt jobb idén mint akkor a McLaren.Biztos jo helyre ment?
-Ayrton Senna-
Mondjuk Zsoltit mellõzném, de amúgy nekem bejön ez az mtv-s story. Csak Mezey mellé tegyenek valami normális embert is, aztán jöhet a menet.
Azért ha 5 milliárd forintot rááldoznak, akkor szerintem igyekezni fognak jó színvonalon megoldani ezt az egészet
burnix írta:
Mondjuk Zsoltit mellõzném, de amúgy nekem bejön ez az mtv-s story. Csak Mezey mellé tegyenek valami normális embert is, aztán jöhet a menet.
Azért ha 5 milliárd forintot rááldoznak, akkor szerintem igyekezni fognak jó színvonalon megoldani ezt az egészet
Mezei aztán normális kommentátor?
Még mindig a fülemben cseng vizilabda vb közvetítése: "Biros áll oda a büntetõhöz..."
Meg egyébként is 2000-ben meg 2001-ben már közvetített:
Pozitívum a HD mellé a szabadedzés...
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Szerkesztette: Bandi - 2011.12.22 15:19
Szerintem Brundle-t meg Hill-t kéne megtanítani magyarul,meg Prostot és akkor lenne egy Vettel párti is.De a legjobb az lenne ha valami Palik-Wéber keverék jönne aki egyedül olyat tud mint mások ketten.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]