Gratulálok a mod választáshoz!Tuti izgalmas versenyek lesznek.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Szerkesztette: Chronik - 2011.12.30 17:44
Nagyon tetszik ez a MOD.
Cockpit nézetben a tükrök nem a hátam mögött lévõ dolgokat mutatja hanem ami elõttem van. Valaki tud rá megoldást?
Virtual Rearview In Cockpit="1"
Mást nem állítottam.
Ellfelek, na ne má'....
Ha túl kormányzott a verda (megúszik a hátulja), ezer módja van orvosolni setupban is meg egyéb beállításokban is.
Setupban: elsõ szárnyat lejjebb (vagy kettõvel), hátsó rugókat lejjebb(80-90 közé), hátsó stabilizátort lejjebb (vagy az elsõt növelni), kerék után futást növelni, elsõ összetartást csökkenteni, súlyelosztást hátrébb tolni stb, stb, és még a diffizárakat is javasolnám lényegesen nagyobbra állítani(majdnem max-ra).
Driverben nagyobb kormányelfordulási szöget adni, játék beállításokban kormányzás érzékenységét csökkenteni, esetleg a sebességfüggõ kormányzást feljebb tolni.
Elõbb ezeket próbáld végig mielõtt a hdv módosítást pendíted...
Ez a fizika úgy jó ahogy van, vétek volna hozzá nyúlni. A parcferme miatti nagyobb gumikopást is inkább szorzóval oldom meg mint belepiszkával...
Más:
A cockpit nézet ebben a modban (is) szenzációsan jól sikerült! Javaslom, hogy aki csak lehet, abban a nézetben menjen, mert brutálisan jó a vezetési élmény!
Ezzel kapcsolatban sztamas65 - és mindenki másnak:
A virtuális tükrök bekapcsolása:
Rfactor fökönyvtár/UserData/Neved mappa/Neved plr fájl jegyzettömbbel megnyit.
A Graphic Options résznél a Virtual Rearview in Cockpit=0 értékét átírod 1-re, majd fájl mentés. Ezek után a tükrök már bekapcsolhatóak a játékban a 3-as gombbal. Mindezek mellett, ha a játékban kofigolsz gombokat az ülés mozgatásához is, akkor ha ezek mellé nyomod a shiftet is, a tükrök is állíthatóak le-fel-ide-oda. (szükség is van rá mert elsõ bekapcsoláskor nem jól áll, csak az aszfaltot mutatja....)
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.01.01 20:08
Köszönöm a gyors választ, de nekem nem az a bajom hogy nincs tükör, hanem az hogy nem a hátam mögötti teret látom a tükörben hanem ami elõttem van.
Vagyis olyan a tükör mintha három elõre nézõ kamera képét látnám.
A többi nézetben jól mûködik csak cockpit nézetben nem.
Thomas50
Tekergettem jobbra, balra, le, fel de az nem segített.
Végül is megtaláltam a megoldást, bár kicsit belepiszkálós!
Ha valakinek ugyan ez a problémája:
Szerkeszteni kell az alábbi két file-t.
GameData\Vehicles\F3_Reiza\F3_cockpitinfoA
GameData\Vehicles\F3_Reiza\F3_cockpitinfoB
Átírni azt a sort hogy:
MirrorPos=(0.0, 0.62, 0.0) // Mirror position
Erre:
MirrorPos=(0.1, 0.75, -0.25) // Mirror position
Természetesen elõtte biztonsági mentés mind a két filérõl!
x2 x5 x7
Elküldve: 2012.01.01 17:17
Thomas, köszönöm az ötleteket. A probléma az volt, hogy egyenesben nagyon "érzékeny" volt a kis kormánymozdulatokra is. A sebességfüggõ kormányzás állítása megoldotta a problémát. Köszi
Egyébként cockpit nézet tényleg nagyon jó, csak az ülésen tényleg állítani kellet. (amit idáig nem is tudtam hogy lehet)
Kora esti órákban volt egy versenyen teszt az OW1 szerón, a parcferme csekkolása miatt. Verseny session alatt nem lehet csatlakozni, és lehet pont abban az idõszakban próbáltál feljönni.
kedves Thomas50 elõzõ szezonba is ilyen problémáim voltak! próbálkoztam minden napszakba sose lett jó! és amint látod a videot most készült nemrég szóval biztos, hogy nem ez a baj!
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]