Az rFactor plr fájl módosítását irom itt le. Mindenki igénye és szájíze szerint tegye.
- Relative Fuel Strategy="1" , minden tankolásnál azt a mennyiséget tankolja bele a tankba, amit beállítász, ahelyett, hogy addig töltené fel, amit beállítasz. Pl. ha 20 liter van a tankban, de a stratégiát 30 literre raktad, akkor tankolásnál 20+30 litert ad nem pedig 20+10(=30)-at. Ezzel elkerülhetõ, hogy egy esetleges, a tervezettnél hamarabbi tankolás miatt elfogyjon a benzin. (Alapbeállítás szerint érteke "0"
- Cockpit Vibration Mult1="0.00000" és Cockpit Vibration Mult2="0.00000" , mennyire rázkódjon az autó kabinja azon felül amikor útegyenetlenségre hajtasz.
- LCD Display Modes="31" , az összes lehetséges adat megtekinthetõ a kormánykerék LCD-n.
- Allow Swingman in Pitlane="1" , boxban is lehet kívülrõl nézni az autókat.
- Keep Received Setups="3" , az átküldött setupokat örökre megtartja, nem csak a kilépésig.
- Show Extra Lap="1" , azt mutatja, hogy melyik körben vagy, ahelyett hogy hány kört teljesítettél eddig.
Controller.ini:
- FFB Ignore Controllers="0" , kikapcsolja az adott játékvezérlõ FFB-jét, 0-ra állítva mindegyik mûködik.
- FFB steer force prediction="0.00100" , mennyire számolja elõre a játék az FFB erõhatásokat, nekem ez az érték jött be.
- FFB steer force neutral range="0.00000" , milyen tartományban ne számolja az FFB-t, 0-nál mindig számolja.
- FFB steer front grip fract="0.00500" , a kerekek megcsúszása mekkora hatással legyen az FFB-re.
- FFB steer update threshold="0.00000" , mekkora FFB erõhatás változás esetén számolja újra az FFB-t, kisebb értéknél gyorsabb az FFB, de lassabb a játék.
Config.ini (rFactor fõkönyvtárban):
- MaximumVidRes=(8000, 6000) , állítsátok ezt a használt felbontásra (pl. 1280x1024), így nem fog többet szaggatni a játék egy idõ után.
Remélem tudtam segíteni
Köszönet érte Knife barátomnak (maszim.hu)
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]