Elõször is szeretnék gratulálni a gyõzteseknek, meg azoknak is akiknek egyáltalán sikerült végigmenni a pályán.
Az az igazság, hogy az F1CT úgy ahogy van leszerepelt a monakói versenyen. Óriási hibák voltak a futam alatt, amit lehet a netre fogni, de szerintem nem érdemes. Belenéztem a felvételbe és hát ilyen hibákkal még a lopott béta játékokban sem találkozik az ember. Kezdõdött azzal, hogy Bazsa autóját a rajtnál rárakta Gyurma autójára a 13 helyre. Azután Bazsa hiába is körözött nem fogytak a körei, nekem 3 körig állt a rácson. Gyurma boxkiállást követõen a végtelen világûrbe repült ki. Kova az egész mezõnybõl nem látott szinte senkit. Itt ott felbukkantak a levegõben autók. Egyszóval röhej volt az egész...
Nem tudom mi lehett a gond, de egy nagyon jó versenyt rombolt teljesen szét a játék.
Elõször én is gratulálnénk mindenkinek.Részemrõl nagyon izgalmas verseny volt,de a játék hibák engem is elszomorítanak.Az engem követõ játékos egy lagnál hirtelen elém került,ami azért elég türhetetlen.Tényleg nagy égés ez a CT-nek.Lehet el kellene gondolkozni egy játékváltáson -Rfactor-,bár ez a megoldási elég gépigényes(nekem notebook-on eleg problemas).
Mindenkinek sok sikert és jó szerencsét,úgy tûnik ebben a játékban utóbbiból is nagyon sok kell .
Hát igen. Az rFactorba mi is gondolkodunk, de csak a következõ szezontól. Ez a szezon már végig megy a CT-vel. A faktor tényleg szép kétség kívül, bár elég nagy gép kell neki. Az élethûség pedig nagyon rámegy a játékélményre. Legalábbis én billentyûzetrõl a monakói pályán nem tudtam úgy végig menni, hogy 3-4 helyen ne pördüljek ki. Billrõl csak fullgáz van ugye. Annyit találtunk ki, hogy kisebbre állíttatjuk mindenkivel a kapcsolat sebességet, így kevesebbet fog kommunikálni a program, nem lesz terhelve annyira a szerver, bár szerintem nem a net hibája volt ami történt. A másik, hogy lesz felvezetõ kör, ami alatt remélhetõleg elõjönnek a nethibák és legalább nem rakja egyik kocsit rá egy másikra.
bar en nem voltam a monacoi versenyen, de ha annyira gazos akkor talan lekene cserelni vmi masra vagy kihagyni. persze igy az f1 nagyon sokat veszit mert a mocacoi futam nelkul nincs igazi f1.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]